| ady4ever a întrebat:

am o intrebare am o pisica de 7 luni jumate in vara pe la 3 luni si ceva i-a disparut mama si pisica peste o sapt maraia foarte urat nu stiu ce are muscha pe nimeni nu mai iubeste inainte era o pisica draguta dormea cu mine in pat navea nimica acum zici ca e monstru am consultata medicul veterinar a zis ca are o boala pshiica si o sa ii reaca da inca nu i-a trecu t ce spuneti trebuei so entuasinuez?

Răspuns Câştigător
| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Nu cred ca are legatura cu disparitia mamei, de regula pisicile sun independente dupa 3 luni. Dar cred ca medicul veterinar are dreptate. Incearca totusi sa fi foarte calm cu ea, sa ii oferi multa afectiune, iar daca vezi ca nu este nicio schimbare, mai du-te cu ea la veterinar. Sincer, sper sa nu fie turbata. Un set de analize va fi mai de ajutor. Succes!

4 răspunsuri:
| Mikiiiiiii a răspuns:

Ni are legatura cu disparitia mamei

| ady4ever explică:

Nu e turbata deoarece are anaize la zii

| ady4ever explică:

Ai dreptate cand sunt foarte afectuos cu el atunci se da la mine ma iubeste tare nu stiu ce poate avea nu-mi dau seama

| AndreeaCF a răspuns (pentru ady4ever):

Daca nu e turbata, atunci este foarte bine....fi in continuare afectuos, si cand observi ca se plictiseste de tine, lasa-l in pace sa stea singur. Numai bine!