| SimpluAndrei a întrebat:

Hey,TPU

Am o intrebare despre iepuri

Ce mananca si de ce conditii au nevoie in cusca?
Cusca sa fie spatioasa,inchisa?
Tot ce am facut a fost sa pun niste paie de grau uscate, am auzit ca de asta au nevoie.

Imi puteti da mai multe detalii?

FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Iepurasii sunt sensibili la boli, deci trebuie sa pastrezi igiena in culcusul lor, cusa trebuie sa fie spatioasa, aerisita, paiele uscate sunt alegerea perfecta. Cat despre mancare: morcovi(daca sunt foarte mici putin fierti), lucerna, boabe de porumb, telina, iarba, ai grija ca mancarea sa fie spalata si proaspata, mult noroc.

| SimpluAndrei explică (pentru MisFit20):

Multumesc! Ai fost de folos, dar este iepuroaica, cam batrana (maine o primesc) nu prea am multe detalii, dar o sa mai iau si nise pui mai tarziu

| MisFit20 a răspuns (pentru SimpluAndrei):

Ai grija cu mancarea, daca e foarte batrana nu-i da alimente tari, incearca sa-i protejezi dantura. Mult noroc.>big grin

5 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Radacinose gen morcov pastrnac, fructe de tot felul seminte si neaparat fan de calitate, exista la pet shop de toate pentru iepuri de la peleti de lucerna, fan dezimfectat, talas pentru asternut adapatoare, mers la vet. sa faca vaccin contra mixomatozei si deparazitatre interna si externa.

| defapteunuexist a răspuns:

Iarna poti sa le mai dai si boabe de grau si porumb.

| Clopotaru a răspuns:

Buna Andrei_5343.Pai pentru inceput si eu am avut 2 iepuri, iar eu le dadeam drumul prin gradina, dar te-as sfatui sa nu le dai si tu pentru caci mie mi-au fugit.Cel mai important este sa fie 2 intr-o cusca, sa le faci curat in fiecare zi, si mancare eu le-am dat boabe de porumb, grau, paine sau sa le cumperi de la un magazin special graunte.App daca le dai drumul prin gradina sa stai sa ii pazesti eu cand le-am dat prima data erau fericiti sareau unul peste celalat dar la un momentdat nu i-am mai gasit pentru caci doar am fost sa le iau ceva de mancare. Funda?