| Anonymusu a întrebat:

Am o pisicuta si un motanel, ambele de 3 luni, iar de doua zile pisica e ma domoala si in seara asta i-a curs sange din nas, sunt foarte ingrijorat deoarece mi-e frica sa nu o fii luat si motanul si catelul pe care il am, dar sunt si mai ingrijrat sa nu fii luat familia mea ceva.Mentionez ca intr-o seara, pisica a plecat seara acasa si s-a intors abia a doua zii dupa-amiaza, si noaptea aceea a fost destul de rece.si tot de doua zile pisicuta a inceput sa miroasa urat,cred ca de la acel lichid care iese pe nas,deoarece e sange, dar e mai apos si mai alb, va rog ajutor! se poate lua si la oameni sau la alte animale?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna. du-l la un medic veterinar, el stie aproape orice despre boli, cum se manifesta, daca se transmi. Parerea mea e pisicuta e racita, nu stiu daca i-ai facut vaccinurile. Du-o la veterinar sa nu fie ceva mai grav.

| Anonymusu explică (pentru LaLaura):

Vaccinurile nu le au deoarece le-am adoptat...

| LaLaura a răspuns (pentru Anonymusu):

Nu conteaza daca le-ai adoptat sau nu, ele au nevoie de vaccin, ca sa nu se inbolnaveasca nici ele, dar nici familia ta. Sunt virusi care se transmit de la animale la oameni, de ce sa nu previi?

| Anonymusu explică (pentru LaLaura):

Vroiam sa spun ca le-am adoptat de curand, o sap-doua si nu le-a facut nici un vaccin, si stiu ca trebuie sa le fac, dar nu am avut cand si nici nu prea pot cheltui mult...

| LaLaura a răspuns (pentru Anonymusu):

Stiu cum e cu banii, dar e spre binele tau, a familiei tale si mai ales a pisoilor, trebuie sa le oferi tot ce e mai bun, ai niste responsabilitati acum, care sunt destul de mari, stiu cum e, dar e si placut, ai sa vezi.

5 răspunsuri:
| DanielaFD a răspuns:

Toate animalele pe care le ai ar trebui sa le duci la veterinar. Nu se stie ce fel de boala au. Parerea mea este sa ii duci la veterinar cat mai repede, iar tu si familia ta sa va faceti niste analize. Treaba este pe bune si nu e de glumawinking Sper ca te-am ajutat. Bafta :3 :*