| Xaya a întrebat:

Hey TPU!
Am o problema destul de grava... Am doua perusite care se bat. Adica una o bate pe cealalta si nu riposteaza, doar se apara. Eu sunt mai cu animalele si am fost cu ele la veterinar pentru un control acum cateva saptamani si veterinarul mi-a zis ca e normal sa se mai bata asa isi pastreaza ierarhia. Ei bine astazi am gasit perusita care era batuta mereu cu aripioara plina de sange si avea ochiul mai ciudat... parea umflat si cealalta avea sange pe cioc. Nu stiu ce altceva as putea face in afara de a le desparti acum dupa 7 ani cat au stat impreuna au inceput sa se omoare?!

4 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

E vorba ca trebuie sa o dai la godac!
adica sex!
cumpara o papagalita prostituatta pentru bagabont, si gata!

| Xaya explică (pentru mudokins78):

Ale mele sunt fete mai

| Shimozukushiki a răspuns:

Cel mai bine ar fi să îi cumperi altă colivie uneia dintre ele.
Am avut și eu papagali, tot așa se înțelegeau, iar când a făcut pui, el a început să o bată pe ea, îi dădea cu ciocul în cap, și se ducea și îi strângea puii cu ghiarele se urca pe ei să îi omoare, ea încerca să se apere da rnu putea, le-am pus o cutie de carton de tastatură ca să îi separ (pentru că nu aveam 2 colivi, ci doar 1) și a reușit să treacă peste acea cutie, a dărâmat-o.
Deci... sfatul meu e să iei altă colvie sau până iei alta, să o pui pe cea agresivă într-o cutie ceva (vezi tu de la o cană ceva)
Iar cea care a fost bătută să o lași în colivie.
Fundă?

| Itanul a răspuns:

Desparte-le. Alta solutie nu ai. Am mai vazut cazuri care stateau chiar in camere separate, altfel se agitau si faceau galagie mare.