Salut! Eu am un bichon maltese, stau la apartament, e mini-toy.Eu am ore de la 12 la 5, uneori chiar 6 si il las prin toata casa.La inceput l-am lasat doar intr-o camera,am vazut ca isi face nevoile unde trebuie iar dupa am evoluat,l am lasat si in alta camera apropiata,dupa in alta si tot asa,pana cand sta prin toata casa. Daca nu sunt bichoni,poti lua alt caine,sau daca iti doresti foarte mult un bichon,va rezista de la Moldova pana la Germania, dar e chinuit sa stea intr-un spatiu asa de mic cateva ore/zile, nu stiu exact cate ore sau cate zile iti i-a pana in Germania
Ti-ar trebui:
Bani (pentru vaccin)
Mancare
Lesa
Zgarda
Scutece (covorase absorbante, daca este mic simnu are toate vaccinele)
Apa
Jucarii, pentru a le roade
Cosulet de dormit (chiar daca al meu doarme langa el?)
Si nu in ultimul rand ATENTIE, AFECTIUNE si RABDARE
Mult succes!
Aici in gemania sunt mult prea scumpi m-am interesat 1000€
Eu l am luat cu 200€, daca te "seaca" dorinta de a cumpara un animal de companie mai ieftin, cumpara ceva mic (peste, papagal), sau... daca iti doresti un caine poti adopta unul pentru a vedea cum te descurci, iar dupa il poti pastra sau iti cumperi unul mai ieftin.
In primul rand, trebuie sa stii daca ai voie sa tii un animalut acolo unde locuiesti, pentru camarea majoritate a propietarilor, nu permit sa aiba animalute si cer sa fie mutati imediat.
Deci, daca nu stai acasa la tine, nu ai cum sa tii nici un animalut in camera sau casa unde locuiesti.
Cand va muri,iti va parea foarte rau,nu ti recomand. O fi in viata, o trai alaturi de tine mult timp, insa gandul te va speria si intrista de fiecare data. Cainii de companie sunt buni mai ales pentru cei cu probleme neurologice, singuratici, oameni tensionati sau cu mult timp liber care au energie, sunt disponibili pentru cresterea animalului.
Eu zic să nu. Nu îl chinui doar pentru dorința ta egoistă de a avea un cățel. Are nevoie de atenție, are nevoie de îngrijire. Responsabilitate. Pe viitor parcă sună mai bine