| LoveNarutoAnime a întrebat:

Am si eu o intrebare! Tocmai mi-am luat un motan de rasa birmaneza. Prima oara am crezut ca e timid deoarece sta intr-o casa noua si nu vom avea probleme cu el...cand colo ce sa vezi? Seara eu m-am bagat la culacare si de sigur l-am bagat si pe motan in culcus. M-am facut confortabil si cand colo el a iesit din culcus si se urca la mine in pat si mieuna intruna! Nu vroia sa manance si nici nu vroia sa doarma! Doar mienuna de m-a tinut pana la 5 dimineata si n-am putut sa doarm deloc! L-am dus la veterinar (Inainte sa-l aduc acasa) si mi l-a deparezitat si mi-a zis ca nu are nici o problema e perfect sanatos! Mda...si nu l-am castrat, deoarece are 2 luni si o saptamana eu cred ca e prea mic. Deci ce ar trebui sa fac? Va rog ajutati-ma!
P.S.Nu prea as mai vrea sa patesc si noapte asta cum am patit cu noaptea trecuta! Dau FUNDA la primul raspuns!

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Asa sunt animalele,mai ales pisicile care sunt mai active noaptea. Eu una nu pot sa dorm cu caini sau pisici in camera.
El este si pui si de aia miauna,cauta prezenta cuiva,fiindca nu mai este langa ai lui.
Pune-l in alt loc sa doarma,hol sau o camera unde nu doarme nimeni si lasa-l acolo,o noaptea-doua o sa miaune, ca na, e la fel ca un pui de catel care plange, dar cand o sa se obisnuiasca nu vei mai avea probleme cu el.
De castrat, il castrezi pe la 6-8luni,e cel mai bine.

4 răspunsuri:
| TeoStephany96 a răspuns:

Pisicile birmaneze trebuiesc iubite adica pana sa te culci joaca-te cu ea sau iauin brate si mangaio are nevoie de afectiune si stai linistit in privinta mancari o va manca e foame, tu de ce crazi ca s-a urcat in pat? vroia sa o iei langa tine sau o a 2 solutie mangaio in timp ce o pui pe pernuta eiwinkingsi mangaio pana toarce

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Pisicile sunt animale nocturne iar noaptea vor fi mult mai active decat in timpul zilei. Probabil miauna pentru ca se simte singur si are nevoie de atentie. O sa ii treaca atunci cand va creste mai mare si isi va gasi singur de joaca. Acum este micut si inca nu se descurca pentru ca nu stie sa se joace. Incearca sa te joci in timpul zilei cu el cu niste mingiute, de preferabil sa nu faca zgomot, pe care sa i le lasi noaptea acolo si poate va incerca sa se joace cu ele.

| MagdaKathy a răspuns:

Oboseste'l. joaca'te ziua cu el. i'ai jucarii gen sorcei. ai sa vezi ca seara. va adormi. repede.happy

| ItachiUchiha a răspuns:

Pisicile birmaneze trebuiesc iubite adica pana sa te culci joaca-te cu ea sau ia-o brate si mangai-o are nevoie de afectiune o sa fie foarte fericita