Dupa imperechere, primul ou isi face de obicei aparitia in 10 zile, urmat de cate un alt ou pe zi. De la aparitia oualelor pana la clocirea acestora, perioada de asteptare variaza intre 18 si 23 de zile, in functie de timpul petrecut de femela pe cuib. Poate atat a fost sau are probleme la clocire! sa ii cumperi vitamine si sa ii dai ou fiert tare si chiar si coaja de ou de GAINA! Si multe fructe si legume. pot extrage de acolo vitaminele necesare!
Daca nu a mai avut oua este posibil sa nu fie decat unul si sa nu iasa nici un pui, mai las-o ai mei au depus prima oara 1 singur ou si nu a iesit nimic si dupa cate 3-4-5 dar nu ies pui din toate, daca e primul nu te ingrijora daca nu iese pui ca dupa aia nu mai stii cum sa ii opresti. Sper ca te-am ajutat!
NU iti fa griji e normal perusi nu fac multe oua fac maxim 3 > e bine ca a afacut numai unul pentru ca va reusi sa il hraneasca cum trebuie si va fi sanatos
Nu prea stiu cum e cu perusii dar la mine a facut un ou la 2-3 saptamani.Mai departe nu stiu.
S-ar putea ca femela sa nu aiba destul calciu si asa s-ar putea ca oul sa se fi blocat pe traseu. Asta e cam singura problema care ar putea fi. Parerea mea.
Ady321 întreabă: