Daca mananca mancare solida il poti da de pe-acum, chiar daca inca bea lapte de la mama lui. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza suferintei mamei pisoiului sau ca nu o sa vrea sa ramana acolo (singura problema ar fi sa nu te atasezi tu prea tare). Totusi, mai tine-l aproximativ 10 zile, apoi il poti da, dar daca tot mai vrea lapte, spune-i rudei respective sa il hraneasca o data pe zi cu pipeta sau seringa.
Dupa o luna de la nastere e ok sa-l dai.Stai linistita pentru ca nu vor suferi prea mult unul dupa celalalt. Puiul se va adapta usor la noul mediu si va primi toata atentia noilor stapani, va uita repede.Si dupa cum spui tu, daca ii pastrezi pe ceilalti doi pui, pisica nu va suferi nici ea mult timp.Asa ca, daca are peste o luna si mananca deja mancare solida nu-i nici o problema sa-l dai.
La doua luni e ideal, iar de supt cat v-a sta cu mama va suge. Eu am avut o pisica cu pui si tot asa, am pastrat unu si avea 3 luni si inca sugea la ea,cu toate ca pisica nu mai avea lapte. Pisica am adoptat-o si cand era mica i-am dat un ursulet sa doarma cu el si ce crezi,sugea la ursul ala, avea un an si ea tot sugea la el, pana i l-am luat si nu i l-am mai dat, deci...
Eu zic sa nu-i pastrezi nici pe cei doi daca sunt femele, ca la randul lor vor fata si ce vei face cu puii? doar nu-i vei pastra si pe aia...
Ceilalti doi sunt motani.dau doar femela
Aa,e bine atunci, dar cel mai bine ai steriliza pisica, parerea mea, e cel mai bine asa. pisicile nu sunt ca, catelele care nu intra mai mult 1-2ori/an pe cand pisica... uitate pe net ca sa stii mai multe.
De regula, poti desparti pisoiul de mama la 20 de zile dupa "intarcare". Desi mai suge de la mama lui, daca deja a inceput sa manance mancare solida cred ca in 6-7 zile il poti da.
Oricum, mama ta va sti cand e timpul sa il dai
Pai il poti da dupa ce invata sa manance. DAca il dai prea mic si nu stie manca o sa moara.
Dal ca daca creste marisor se va acomoda cu locul si poate sa fuga dea acolo de la ruda ta
Ane758 întreabă: