| Roxana13Roxy a întrebat:

am un caine terrier yorkshire de 8 luni, el este foarte lacom si nu mai vreau sa fie asa. Cand ma plimb cu el pe strada manaca tot ce apucade pe jos incat nici nu mai vreau sa ies cu el afara(eu stau la bloc).Cand ii pun mancarea in castron nici nu apuc bine sa iau mana si deja e gol castronul,am incercat sa ii dau mai mult mancare, adica i-am dat mai multe mese pe zi, dar a vomitat. Vreau sa imi dati un sfat ca sa nu mai fie lacom, orice sfat este bine venit! multumesc anticipat! :*

2 răspunsuri:
| albertooss a răspuns:

Nu ii mai da atat de multa mancare ca nu ii bine. da-i mai putina mancare sau pune-i condimente neplacute in mancare. sau pune-i botnita afara.

| Alina291999 a răspuns:

Pai la opt luni nu trebuie sa ii dai X mese pe zi. Mancarea lui trebuie sa fie prezenta mereu in bol, bine inteles daca el a fost obisnuit sa manance tot castronul odata, tu il vei pune cu varf! Probabil ca-l va manca tot si va vomita sau nu, dar apoi o sa vezi ca o sa manance pe zi doar cat ii trebuie. Cat despre chestia cu scosul afara toti cainii fac asa pana si al meu tu trebuie sa ai grija de el.Si nu-l mai infometa!