| superrrdragută a întrebat:

am un cățel băiat in vârsta de 3 ani. Era foarte jucăuș și ascultător zic era deoarece s-a schimbat. E foarte sălbatic in ultimul timp, latră la mine, la mama, la tata și la frățiorul meu cu care era prieten bun. Acuma câteva zile era sa îl calce mașina ca sa tras din mâna mea cu tot cu lesa. A sărit sa muste un bătrânel și sare pe card și latră ca un nebun. Oare ce a pățit? Sa sălbăticit sau e vremea de împerecheat? DAU FUNDOI MARE CÂT VOI!

Răspuns Câştigător
| christall a răspuns:

Are vreun sef in casa? Daca nu, inseamna ca si-a asumat el rolul. Cineva sa fie mai dur cu el si sa-l puna la respect. Nu bataie, ci sa foloseasca un ton mai ferm. Stiu ca e greu, dar trebuie. E rasfatat si de-aia face asa.Asa facea si catelusa mea, o zbughea de langa mine, dar acum, bine, a mai si imbatranit, e cuminte foc.

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

E cumva pitbull? Deci tind si eu sa cred, precum ai zis mai sus, ca ar putea avea o problema pe care un veterinar ar putea sa o identifice. Poate are ceva afectiune, boala, etc - acesta fiind motivul comportamentului sau salbatic. Si eu daca m-as simti groaznic, ar fi bolnava si cu te miri ce afectiuni ar fi recalcitranta... Deci mai bine il duci la un veterinar.
Pana atunci, urmeaza sfaturile colegilor : foloseste un ton ferm, priveste-l fix in ochi, dar nu folosi violenta!

| Le0Balen a răspuns:

Posibil sa fie turbat
Cheama un veterinar rapid

| Tomitza38 a răspuns:

S-ar putea sa fie oricare din variantele mentionate de tine mai sus. Recomandarea mea este sa chemi un medic veterinar. In urma consultului veti putea afla ce e in neregula cu el. Multa sanatate!