| Gabitzza_Gabitzza_1992 a întrebat:

am un catel tibetan spaniel de 5 luni si nu stiu ce mancare sa ii mai cumpar.in prezent ii iau bobite royal(altele nu vrea) si i-am luat de cateva ori si pliculet cu carne dar tot nu vrea.e foarte mofturos.va rog sa ma ajutanti.

Răspuns Câştigător
| Snkfkskncmskmcms a răspuns:

Salut! Exista in Pet-shop-uri diferite chestii de rontait numite ''recompense'' (umede/uscate). Oamenii le folosesc pentru dresajul cainelui, dar i le poti da si asa. Daca nu-i plac(ceea ce nu cred), poti incerca sa-i dai intr-un bol niste lapte cald. Cainii, mai ales cei mici adora lapticul! Eu am o catelusa de 5 ani, si un catel de 2 ani care adora laptele;). Mai exista pateuri, carnita, salamuri speciale pentru caini. Sau poti lua ceva de pe internet, uite aici de exemplu: http://www.animal-vet.ro/ aici au oferte bunicele :D Daca vrei mai multe informatii da-mi add, imi plac cainii si stiu multe despre ei;) :D Pofta buna catelului tau si sper ca te-am ajutat, bye-bye!

1 răspuns:
| Everlasting a răspuns:

Eu personal mi-am hrănit câinele cu bobite pana la un an(așa a spus medicul). Dupa un an am încercat cu terci cu carne....la moment câinele meu mănâncă si bobite (Dog Chow) si terci.