| anonimguy3 a întrebat:

As avea nevoie de ajutor. Am o pisicuta de rasa (de angora) cam de vreo 4 luni si jumatate. O am de cand era doar un puisor de cateva saptamani.

Problema mea este ca de 2 zile nu vrea sa manance si sa bea apa. sad Prima data cand am primit-o am tinut-o la bloc (unde locuiesc eu), si dupa 2 saptamani am dus-o la sora mea la Bucuresti. Acum de Paste am adus-o acasa la mine pentru ca ne era dor de ea.

Ea la cand era la sora mea la Bucuresti era foarte vioaie si jucasa, manca pe saturate si toate cele era fericita. Acum spre tristetea mea credeam ca se va bucura sa se intoarca la casa unde a stat in primele ei zile. Ea este si acum jucause si cu pofta de joaca dar nu mananca si bea apa.

I-am dat crocantele si abia de s-a atins de ele, apoi i-am dat niste mezeluri sa vad daca mananca, a mancat spre bucuria mea. Acum abia mai mananca si mezeluri. I-am dat niste cascaval si a mancat cat de cat. sad

Ce credeti ca are? crying

FUNDA!

5 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Probabil ca trebuie deparazitata, intern si extern.Vezi cum se comporta si dupa pastiluta, daca e activa, daca manca si bea. Daca starea e proasta mergi la veterinar.

| anonimguy3 explică (pentru Mihaela1964):

Pai a inceput sa bea apa, dar tot nu prea mananca, poate e in depresie, pentru ca i-am facut deparazitare in primele ei zile.

| persseuss a răspuns:

Incearca sa o duci la un vetarinar.sau sa o iei inapoi

| sori1999 a răspuns:

Buna eu iti recomand sa o duci la veterinar ca poate e bolnava, el te va ajuta... sper din suflet sa se faca bine happy

| anonimguy3 explică (pentru sori1999):

Eu am auzit ca cica nu e bine sa ii schimbam casa ca face depresie sad, adica ar trebui sa o duc la Bucuresti? Ca ea acolo a stat 4 luni de zile.

PS: oricum o duceam la Bucuresti luni sau marti...