Eu fac karate shotokan de performanta de 7 ani.La inceput nu-mi placea ca eram mic si habar naveam ce faceam .Dar dupa 6 ani de karate a inceput sa-mi placa.La inceput este greu fiindca trebuie sa castigi mobilitate si sa inveti tehnicile de baza. Apoi devine din ce in ce mai usor.Cum se numeste clubul si din ce oras este?
Daca-ti place sa practici karata du-te, nai nimic de pierdut succes sper ca te-am ajutat...
Parerea mea este sa te duci. Fara efort nu poti reusi nimic. Incearca, poate iti va placea si vei continua.
Ba frate scuze daca iti zic in fata dar daca vr sa inveti sa te aperi nu ai nev de carate fa de ex box sau k1 sau kinkboxing asta e sfatu meu eu am facut carate de la 4 ani pana la 10 si nu m-a ajutat decat sa ma dau mare si sa mananc mai multa bataie fac aproape de 4 ani box si nu mai are nimeni tupeu in el sa se ia de mine. daca crezi ca e sfat bun da-mi funda daca nu sper sa gasesti un raspuns bun
Frate karatele e un sport de femei dupa parerea mea boxul sau kickboxingul alea te ajuta si te formeaza in viata sfatul meu e sa nu faci karate ca e o pierdere de bani si timp eu am facut 6 ani si 4 ani aproape box si crede-ma boxul te formeaza si te ajuta mult daca se ia cineva de tine i-ai dat un pumn in stomac(upercut) nu mai are mate in el
Da ma da dar pana ne ''demzembrezi tu in bataie'' pana apuci de fapt sa dai cu pumnul iti aplic un Ushiro Geri si te fac knockout si nu prea ai ce sa faci
mai rar impiedici un Ushiro Geri multa bafta cu lauda ta.