Întrebare recomandată | Kewpie a întrebat:

cand mergeam cu prietenii prin oras, am vazut 2 catelusi, si eu am luat unul iar prietena mea altul. Si problema e ca atunci cand sta singur, incepe sa latre. Si nu stiu ce sa-i fac, am cumparat cateva jucarii de ros ca sa-si faca de lucru, dar nu merge. Si am incercat sa ma joc cu el mai mult, in speranta ca o sa oboseasca si o sa doarma, dar obosesc eu inaintea lui. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| okays a răspuns:

Buna. Ma bucur foarte mult ca in zilele noastre mai exista oameni cu suflet! Felicitari tie si prietenei tale! Trebuie sa stai cu el, sa il mangai si sa ii oferi atentie, mai ales daca este catelus mic. Banuiesc ca a fost despartit si de fratii/surorile si de mamica lui. Plange dupa ea cel mai probabil. Nu e neaparat sa te joci MEREU cu el, trebuie doar sa ii tii companie. Ai grija de el!

2 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Catelul nu suporta singuratatea, de astea latrea foarte tare si fac scandal! Are nevoie de atentie si sa nu stea singur si sa stea cu stapanul sau cu stapana, ori iese cu ei la plimbare in parc sau la o vizita! In caz ca daca mergeti la scoala sau la un serviciu, nu lasati ca catelul sa ramane singur, ci puteti sa lasati la un prieten sau la un vecin de incredere sa stea cu el pana la intoarcere!

| Kanpeki a răspuns:

Incearca sa stai mai mult pe langa el cel putin pana se obisnuieste cu tine si cu locul unde il tii. Poate nu se simte in largul lui unde sta acum.