Pai...
In primul rand pestisorul de aur )))
Apoi se mai poate broaște testoase de mărime mica (asa are o prietenă care sta la bloc doar ca la etajul 4).Si ai grija in cazul in care vrei sa iti cumperi peste la bol. Uite ce i s-a intamplat unei alte prietene de ale mele:
Deci ea are un pestisor in bol, il ține pe pervazul camerei si intr-o zi a sarit in sus (făcea scamatorii al naibii )))) si ia lăsat o băltoacă pe tavan.Bine nu la tavan.La chestia aia care e deasupra pervazului la geam orizontal cu pervazul.Si atunci i-a pus peste bol o plasa ca sa nu mai sara.Si eu am avut un peste dar mi-a murit.
Un pontaca ai de gand sa cumperi peste, nu il ține pe pervaz deoarece daca e soare puternic si va bătea lumina soarelui in el, va muri.Eu asa am pățit.
Eu am hamsteri si stau tot la bloc. Sunt adorabili, nu le trebuie mult spatiu, insa au nevoie de o temperatura constanta si multa mancare... dar merita
Peste, broască, hamster, ti-as recomanda si papagal dar ma gandesc ca e galagios pentru tine daca totusi vrei ia pereche ca unul nu e bine o sa tipe toata ziua ca de se plictiseste, purceluș de guineea. Totusi cred ca cel mai lejer ar fi 2/3 peștișori le dai mancare dimineata si seara si le schimbi apa la 3 zile si aia e tot
Cumpara-ti un peste. Este foarte dragut si nu face mizerie. Sau daca vrei un animal cu care poti interactiona mai mult, ia-ti un papagal, pe care sa il inveti sa vorbeasca si sa te imite. Il poti lasa liber prin casa pentru ca sa se dezmorteasca. Daca nu iti place ideea cu papagalul, cumpara-ti un hamster si o roata din aceea pe care sa poata alerga.
Eu ți-aş recomanda un iepuraș. Am și eu unul și este foarte jucăuș și blând. Nu are nevoie de prea mult spațiu și dacă i se curăță cusca o data pe săptămână nu miroase
Eu ți-aş recomanda un iepuraș. Am și eu unul și este foarte jucăuș și blând. Nu are nevoie de prea mult spațiu și dacă i se curăță cusca o data pe săptămână nu miroase urat
Daca nu vrei un caine sau o pisica, ti-ai putea lua niste pesti, un hamster sau orice rozatoare (porcusor de Guineea, chinchila, iepure), o broasca testoasa sau, daca te intereseaza ceva mai diferit/exotic, ai putea opta pentru o tarantula sau o reptila.
Sper ca te-am ajutat!
Ane758 întreabă: