| Robert_George_2001 a întrebat:

Ce sa fac? Deci vreau sa imi iau un pisoi dar am un frate de 5-6 ani si nu stiu daca va fi bine pentru el.Eu stiu sa evit firele de par de pisica.Dar mai am o intrebare:Cand pisoiul este mic, naparleste? Si eu am canal de YouTube asa ca am cam multe fire prin camera! Dar camera mea este foarte spatioasa.Si da sunt costient de costuri dar am cu ce sa ii cumpar pisoiului tot ce are nevoie.Asa ca am vrut sa aud parerea voastrabig grina sau Nu?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar iti faci griji pentru firele de par poti sa cumperi un furminator. Te ajuta sa iei toate firele care stau sa cada, e mai bun decat o perie normala si este o investitie pe termen lung.

Eu zic sa-ti iei, nu e foarte greu sa intretii o pisica.

| Dintrebare a răspuns:

Cand sunt pui, nu le pica asa mult par pisicilor. Apoi, o idee pentru a nu mai lasa par mult e sa o speli o data pe luna. Apoi, pisica va trebui deparazitata si castrata, evident. Daca faci lucrurile astea, nu e nevoie sa-ti faci probleme pentru fratele tau. Chiar daca firele de par ale pisicii ajung in gura si apoi stomac nu se intampla vreo grozavie. Oamenii beau si mananca tot felul de chestii dubioase si nesanatoase. Niste par de pisica curata nu-i chiar atat de periculos pe cat se agita lumea. In stomac exista un lichid foarte puternic care va distruge imediat firicelele. Si cam asta e tot. Eu, cand am fost mica am avut pisica si caine si iepure si porc de guineea si le pupam pe toate pe gura. Si asta faceau si restul vecinilor mei cu animalele lor. Toti suntem vii si sanatosi. Asa ca sfatul meu este sa iei o pisica. Copiii care au un animal de companie cresc mai fericiti

| Robert_George_2001 explică:

Si locuiesc la bloc.