Da,nu are nimic, ea traieste in apa si mai murdara de cat de la chiuveta.
Funda?
Daca broasca este mica, apa trebuie lasata la decantat deoarece cea de la robinet are foarte mult calcar si dauneaza broscutei.
Daca broasca are peste 3 ani poti pune de la robinet, riscul de a se imbolnavi este mai mic, dar nu inexistent.
Nu inteleg de ce te-ai grabit si ai dat funda unui raspuns gresit. Sper doar ca tu si ceilalti sa nu faca asa.
Nu e bine. Trebuie sa lasi apa la decantat.
Tu ai bea apa aia imputita de la robinet?
Tu bei apa de la robinet? Eu in nici un caz, contin clor si mult calcar! In acvariu se pun apa rece de izvor sau de la fantana! Asa se va simti broscuta testoasa un mediu cat mai curat!
Nu este nicio problemă să pui apă de la chiuvetă în acvariul broscuţei ţestoase. Ele trăiesc în ape de 2 ori mai murdare.
Deci. Este Ok.
Nu cred, avem in casa broase testoase si noi de obicei folosim apa de la robinet amestecata cu o solutie anticlor(se gaseste in toate Pet-Shop-urile)! Sper ca te-am ajutat!
Nu pune apa de la chiuveta pentru ca poate sa iti moara broscuta ia apa de ploaie mai bine
Da dar trebuie sa ai si o soluție speciala ca si eu am o broasca țestoasă si am o soluție speciala pentru ea
rocky_2741 întreabă: