| Mely_Ena_1996 a întrebat:

cu vreo 3 ore in urma, am calcat pisica mea care are doar 11 saptamani. Nu stiu exact unde, dar saraca cazuse pe scari tipand tare in durere. Cazuse si facea ca un gandac cand cade pe spate (nu incerc sa fiu amuzanta). Saracuta s-a ridicat un pic si s-a dus sub canapea speriata si tarandu-se in durere. Am luat-o si se pare ca nu are nimic rupt. A dormit pana acum si nu miuna. E molesita si nu vrea sa se miste. Am observat ca lacrimeaza si isi tine urechile in jos. Ma simt foarte prost si am plans pana acum. Nu stiu ce sa ii fac. Nu mananca, nu bea, nu se misca. Doar doarme. (Apropo, da poate sa mearga acum, dar merge incet si oriunde o pun se culca)

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Animalele de companie au nevoie de îngrijire la fel ca și copii. Trebuie sa le purtam de grijă ca și cum ar fi copii noștri; nici mai mult, nici mai puțin.
Dacă pisica nu poate sta in picioare înseamnă că este rupt ceva în ea; iar lucrul acesta se vede numai la radiografie. Până se luminează bine, deja poate fi târziu pentru ea.

| SkyPilot a răspuns:

O pui intr-o cutie cu ceva moale ca sa ii fie bine si mergi cu ea la veterinar. O misti cat de putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti mai periculoasa decat o masina.

| gothicbat a răspuns:

Du-o la veterinar, cretino.
Mai stai și mai și întrebi pe TPU.

| patrik986 a răspuns:

Du-te cu ea la un medic veterinar, nu poti fi sigura ca nu a patit nimic, probabil doar o doare unde ai calcat-o si isi revine in cateva zile.