| YoCookieMonster a întrebat:

Cum as putea sa o conving pe mama sa-mi ia o pisica? Eu am mai avut un motan si nu pot sti cum nu vrea sa-mi mai ia unul.Plzz raspuns urgentpuppy dog eyes
Dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| allepurple a răspuns:

Gandeste-te daca pisica a facut vreo stricaciune. Daca da, promite-i mamei ca vei avea mai multa grija sa nu lasi accesul pisicii la lucruri sensibile. Intreab-o pe mama ta daca are vreo alergie la pisici. Daca da. ei bine gasiti o solutie. Gandeste-te daca intra in bugetul familiei sa creasca o mata si sa-i dea de mancare. Daca asta e problema atunci gandeste-te la ceva ce ai putea renunta sau ceva ce ai putea economisi. Gandeste-te la toate motivele pentru care un om nu vrea o pisica la casa lui, gaseste solutiile si dupa aia prezinta-le mamei tale. Arata-i ca esti responsabila! Asta este cel mai important. Fara plansete, tipete, amenintari, bosumflari, expune-i curat argumentele tale si asculta cu atentie argumentele mamei tale. Gasiti impreuna o cale de mijloc. PLus: Pisicile, e demonstrat, ajuta la vindecarea anumitor boli si prevenirea unora. Cauta despre asta pe internet si spune-i si mamei tale.

3 răspunsuri:
| YoCookieMonster explică:

Nu-i plac pisicile fiindca lasa par.Altfel nu ar avea nicio problema.Si cele chele nu ii plac altfel ar lua una Sphinx.
Singura ei problema cu pisicile e ca lasa par.Mai avea ea momente cand mangaia pisica dar asa nu prea o baga in seama.Si in plus eu aveam grija de ea.
Mersi mult pentru rasp:*

| lunarwolf a răspuns:

Eu am reusit sa ii conving pe-ai mei sa-mi ia mai multe animale,dar i-am dezamagit,deci nu cred ca se va mai repeta...
Anyway... poti incepe prin a o ajuta cu tot ce-ti cere, fii cuminte si responsabila.
Apoi, incearca sa porti o discutie cu ea in care sa-i spui ca un animal te va face mai responsabila; promite-i ca o sa ai tu singura grija de ea si ca o sa-ti asumi raspunderea pentru ea. Spune-i ca daca o dezamagesti, n-o sa-ti mai ia un animal niciodata. [o sa uite de chestia asta, don't worry.hee hee]
Presupun c-o sa mearga si bafta cu pisicutaa.hee hee

| Anonima007 a răspuns:

Ca sa o convingi pe mama ta sa-ti ia ajut-o la treburile casei, vorbeste adecvat, fa curat si va vedea ca esti silitoare(a si sa iei note mari)si sigur iti va lua. Funda?batting eyelashes