| Joanna2000 a întrebat:

Cum le pot spune subtil parintilor mei ca vreau un caine? Avem o pisica si un caine foarte batran (vreo 13 ani). Intr-o luna si jumate va fi ziua mea si ma gandeam sa le "strecor" ideea asta ca sa se mai gandeasca si in jurul zilei mele, daca vor, sa imi ia unul. Deci, cum as putea sa le spun ce caine vreau, dar subtil. De ex. Stiti care e animalul meu preferat...

Răspuns Câştigător
| Andreea213 a răspuns:

A)Pe mine ma intreaba ce vreau de ziua mea. Daca te intreaba si pe tine poti sa le spui ca ti-ai dori un caine. Ca o sa ai tu grija de el. Ca vrei macar un pekinez.
b)Daca nu functioneaza, spui pur si simplu ca de-abia astepti ziua ta, si poate isi amintesc si te intreaba ce cadou doresti (nu ca ar fi uitat, doar aduci vorba despre subiect)
c) Daca a si b nu iti plac, mai am o varianta: le spui cu cateva zile inainte de ziua ta (cred ca nu e nici o problema daca primesti catelul mai tarziu): "Mie imi plac cainii, si demult imi doresc unul. Pot sa primesc un catelus de ziua mea? Va rog! Promit ca eu o sa il ingrijesc! Eu o sa il plimb, o sa il hranesc, o safie al meu! Doar eu ma voi ingriji de el!".

3 răspunsuri:
| DragosteFelinar69 a răspuns:

Pai,daca ai note bune poti sa spui asta sau sa te dai pe langa ei facand lucruri in casa si intr-un final sa le spui pe fata, le aduci argumentul cu animalele batrane si ar trebui sa mearga.

| simiy a răspuns:

Da de ce nu poti sa spui direct ca vrei un caine? Sunt caini care traiesc si 17 ani la 13 ani nu e chiar foarte batran. Poti sa spui ca daca ati lua un catel ar fi mai usor de dresat acum pentru ca invata de la cainele batran sau ceva de genu. Si eu am 2 caini si pe al doilea nu a trebuit sa-l invat sa mearga in lesa ca s-a dus dupa primul caine fara probleme.

| Anonim0506 a răspuns:

Daca vrei ca ei sa isi dea seama ca vrei un caine este sa vorbesri mereu despre caini, sa iti pui imagine de fundal cu ei...Sau mai bine este sa iti ei un carnet si sa ii minti ca e jurnalul tau si ei sa creada ca e jurnalul tau.Sa scrii pe o pagina Mi-as dori un caine si sa lasi carnetul deschis la pagina respectiva.Ei sa vada si sa te intrebe daca vrei un caine si tu sa le spui ca da
Funda?