Nu baga pe nimeni in seama si vezi-ti de idealurile tale. Gandurile tale si tu sunteti unici asa ca nu trebuie ca cineva sa te impiedice sa faci ce ti-ai propus. Tu faci, nu cont ce zic unii, si daca zic ceva, pur si simplu te faci ca nu exista ca nu sunt in clasa, o sa-i enerveze la culme
Pai poti incepe dimineata incepand sa asculti muzica ta preferata, pe telefon, sau daca nu te scoli mai devreme si o asculti pe pc. Toata ziua sa ai o fata care sa exprime fericirea, nu conteaza de situatie tu sa fii fericita. Relaxeazate putin, nu fii incordata, ia toate lucrurile grele, ca pe o joaca si o sa vezi ce bine te simti. Eu maine am lectie deschisa si nu am nici un fel de emotii, sunt relaxat si nu ma gandesc la ea. Tot ce ti-am spus, am zis din inima, nu luat de pe net sau de pe stiu eu pe unde. Daca ai ceva pe suflet, imi trimiti un mesaj, si vb acolo. Ma pricep sa vb cu oamenii care au probleme sociale cu parintii sau te miri ce. pa si succes in continuare
Hmm Un proverb spune: Cum te trezesti de dimineata, asa iti va merge toata ziua.Incearca sa nu asculti tampeniile celor din jur, si gandeste cat mai pozitiv.[pune-ti la casti melodia "Don`t worry, be happy].
Gandeste-te ca nimic nu ar putea sa mearga rau si nu te gandi nici o secunda ca ceva nu va merge!
Fi tu insuti!
Ai incredere in tine!
Si, nu te gandi la celelalte probleme!
Sper ca ti-am fost de folos :*
Pai daca tiai facut planuri pentru ziua de maine trebuie sa stii ca nu se va intampla asa cum tiai planificat... pentru ca vor aparea tot felul de obstacole. asa ca lasa sa se intample totul de la sie ca poate cine stie... vi avea o zi de neiutat
Sa fii sigura ca poti face tot ce iti propui pentru maine si sa crezi cu tarie in asta. Rezultat garantat, totul este legat de legea de atractie a universului. Dar mai ales, ai incredere in tine!