| lary98 a întrebat:

Hey TPU...cum pot sa-mi conving parintii sa imi i-a un catelus mic(luati in considerare faptul ca stau la bloc)pls dati raspuns dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| YumiSukinanda a răspuns:

Pai sati ia un bichon el e mic curat si nu creste mult, zile ce rasa e si arata-le o poza si spune-le ca o sa ai grija de el si o sal hranesti. cand e vara il plimbi si asa o sati ea daca sunt mai intelegatori(fundita? ) pls

9 răspunsuri:
| ItachiUchiha a răspuns:

Spunele ca o sa ai grija de el batei la cap sa iti ia catelul ii spui ca il vei indragi pana la urma ti-l vor lua doar si caini trebuie sa aiba un stapan si caini sunt animalute dragalase si nevinovate iar cainele e cel mai bun prieten al omului

| leea99 a răspuns:

Te inteleg! Si eu as vrea un pomeranian si stau la bloc. Parintii mei mi-au spus ca daca i-au rezultate bune la concursuri o sa imi ia unul. Iti urez mult noroc.

| OanaGY a răspuns:

Daca gasesti o modalitate zi-mi si mie laughing si eu sunt la fel de disperata ca si tine, ma rog de ei de 2 luni sa imi ia caine si le amintesc din 2 in 2 zile

| NoNaMe2000 a răspuns:

Ii spui ca este un animalut nevinovat care trebuie adoptat. daca ei ar finiste catelusi ce ar face?

| mariaadriana a răspuns:

Daca stai la bloc, ia unul de plus, altfel toata casa va mirosi a caine si o sa fie par peste tot, iar de curatit, tu o sa fi cea care o sa curete rolling on the floor... te simti in stare?

| HeartBreaken a răspuns (pentru mariaadriana):

Cainii nu miros daca sunt ingrijiti corect, iar rasele mici sunt foarte curate la fel ca si cele maritongue Eu iti recomand un pechineztongue E mic, dragut si foarte curat. Iar cat despre parinti... pai spune-le ca iti doresti foarte mult un catel, si cada il vei primi promite-le ca te vei stradui mai mult la scoala ca o sa faci curat etc. P.S: Eu tot asa am patit. Parintii mei nu vroiau sa-mi ia un catel dar m-am certat cu ei odata si atunci am iesit in parc si am stat pana noaptea tarziu era vreo 12:00 si eu eram plecata de la 14 si ceva. Au vazut ca nu sunt la colegele mele asa ca l-au sunat pe prietenul meu iar el m-a gasit in parc si m-a adus acasa. Cand am ajuns m-au intrebat dc am fugit si le-am spus ceva in genu: - Ma simteam prost. Vroiam sa fiu singura dar cu cineva care ma intelelege. Daca ass fi avut un caine nu as mai fi plecat, pur si simplu as fi stat in camera mea cu el in brate si mi-ar fi trecut. A doua zi am primit cadou un pui de rottweiler tongue

| mariaadriana a răspuns (pentru HeartBreaken):

Jalnic. Niciodata nu se face asa cu parintii., Asta se numeste santaj sentimental. O sa iti aduci aminte de acest lucru cand o sa fi si tu parinte si suta la suta si copilul tau o sa faca la fel. Asa ca ai face bine sa nu-i mai inveti si pe altii lipsa de demnitate, lipsa de seriozitate, ca uite asa se strica oamenii din tara asta. Chiar frica de Dumnezeu nu o mai stiu unii! Un bun crestin nu apeleaza la asa ceva. Sper ca ai invatat asta la religie. Pe viitor nu mai fa fapte de genul acesta pentru ca nu-ti fac bine nici sufletului, nici psihicului.

| HeartBreaken a răspuns (pentru mariaadriana):

In primul rand nu am fugit pentru ca vroiam neaparat un caine! Chiar ma certasem rau cu mama si am vrut sa plec, sa fiu singura, ok? Poate tu nu ai simtit niciodata asta dar mie imi place sa ma descarc stand singura, gandindu-ma la ce am facut si la ce am sa fac! Pur si simplu i-am spus asta deoarece asta am simti, ok? Dar oricum, tu nu ai de unde sa stii deoarece nu ma cunosti dar marog... Si in plus iti sugerez sa nu mai descurajezi oamenii in felul asta ok? Poate ca cineva chiar isi doreste un caine cu adevarat si poate e dispus sa faca toate astea, pricepi? recunosc pentru a avea grija de un caine iti trebuie ambitie dar nu e chiar atat de urat pre cum ai facut-o sa creada tu, clar?

| miruna2001 a răspuns:

Trebuie sa fie foarte destept si osor de educat(cel mai destept si usor de educat este labrodorul sau goldenul retriever)Daca este destept va invata sa faca unde trebuie si tot.Eu iti recomand un site caini si pisici! Cu siguranta acoo vei gasi mai multe informati! FUNDA, TE ROG!