Pai...
1. Sa nu te duci la liceu. De ce? Am avut in clasa. a 5 niste colegi care sau dus au sat 2 saptamani si au venit inapoi. Din nou De ce? Pt. ca a spus ca profesorii de la liceu preda pentru clasele 9-12. Adica... nu explica asa pe intelesul tau de cls. a 5 ci de cls 9-12.
2. Profesorii pot fi mituiti. Adica na. nu neaparat ca avea 8-9 intra 1-4 si acum are numai 10. Pur si simplu nu vrea sa invete si mituiesc profesorii ca sa aiba note mare. Nu te teme si eu am in clasa pampalai din astia care nu stiu nimic si le pune 10. Oricum bine e sa : Ramai la scoala nu la liceu si sa inveti nu sa dai mita. Sper ca te-am ajutat. fundita?
Eu tot la liceu mamut ca mama a depus cerereASi am o sora mai mica care trebuie sa o iau de la gradinita si este chiar...langa scoala adica in curte si altfel nas avea cum doar sa o dea l aprog prelungit si l aprog prelungit=30 de lei pe zi unde a mai fost dar a mutato in alta parte
Eu nu pricep ceva... cum sa sari dintr-a 5-a intr-a 9-a?
Oricum... nu-s mai exigenti, problema e alta.
Cand ai invatatoare, toate cele 10 materii (de ex.) le faci cu dna. invatatoare. Sa zicem ca te descurci bine la aproape toate materiile mai putin la franceza (de ex.) unde esti praf. Ce o sa zica? "Uita mai, se descurca atat de bine fata asta, insemna ca o duce capu' da' nu-i place franceza, hai s-o trec totusi".
Insa la liceu, unde ai profesori diferiti la materii diferite, nu te mai trece nimeni pe zambet frumos.
Ciao.
Asc da sunt mult mai exigenti da sunt si eu in a 4-a si ma mut la liceu intr-a 5-a iti dau messul meu si baga-ma in lista si vbacolo ok? adinalina2000