| JullietaJully a întrebat:

de cand mi-am,, pierdut" cainele meu Cookie(e in poza mea pe care o vedeti cu totii in stanga scrisului), adica l-am dat pe gratis altcuiva(l-am si primit pe gratis)nu pot sa trec peste asta(iar chestia asta s-a intamplat cu multe luni in urma)cryingsi am nevoie de ajutorul vostru! Va rog, daca stiti cum sa fac sa uit, va rog sa ma ajutatisad! P. S.:pentru el as da si 200 de lei! si va rog fara raspunsuri de genul ia-ti alt animal pentru ca nu ma lasa parintiisad!

Răspuns Câştigător
| ioanadanny a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta.am avut un caine si mama mi la dat si am discutat cu ea pana mi-a luat un caniche.trebuie sa ii convingi pe parinti tai ca o sa ai grija tu de el, ca o sa il scoti tu afara si mai ales ca nu il lasi sa doarma in pathappyalta solutie ar fi sa iti preocupi timpul cu hobby-urile tale.succes!

2 răspunsuri:
| MuñequitaLoka a răspuns:

Nu prea inteleg de ce l-ai dat... daca iti era drag

| GabitaGabii a răspuns:

Nu stiu cum te simtii pentru`ca nu am trecut prin asta dar stiu ce inseamna iubirea fata de un necuvantatorwinking.Ai putea fi fericita deoarece stii ca e bine si n-are nimic.(Saptamana asta am fost cu papagalul meu la veterinar avea ceva la piciorus`si i laù taiat ca era foarte bolnavior). Saracul`mie`o mila de el incat as`da oricee sa`si revina... darrstraight face Soartaa... Stai calma cred ca micul tau prieten e binewinking.