| Ioana8464 a întrebat:

De cateva luni imi doresc un catelus bichon...prietena mea mi-a facut rost de unul...doar ca e o problema.Este corcitura.Mama lui s-a imperecheat cu un maidanez.Intrebarea mea e: Poate sa creasca puiul mai mare decat ar trebui? adica talia si inaltimea lor este destul de mica, nu as vrea sa fie cat un maidanez.Si blanita lor, se poate schimba daca este corcitura?

Răspuns Câştigător
| bebelusa_9541 a răspuns:

S-ar putea schimba,acum depinde,si tu de exemplu poti avea aconturate de mica mai mult trasaturi pe care le are si mama ta si cand vei creste poti semana mai mult cu tatal, dar eu zic sa nu te incurci cu lucruri din astea, mai bine iti cumperi un michon pur si termini cu toate ingrijorarile! Succes si sa te bucuri de catel! pup:*

1 răspuns:
| Kennysa a răspuns:

Da,ar trebui vazut si tatal,daca tatal este de talie mare si mama este mica poate catelul sa fie de talie mijlocie,mai bine iti iei unul de rasa pura deoarece acest corcit poate avea tulburari pshice si se poate naste cu defecte care se pot depista mai tarziu, depinde ce subrasa de bichon a fost mama si ce par avea tatal, bafta!