Nu, nu trebuie sa le faci nimic. Le hranesti normal. Sa stii ca se poate sa hiberneze si putin din primavara. Dar daca ai caldura nu trebuie hranite mai frecvent.
Trebuie să le pui în acvariu un încălzitor.Costă vreo 30-50 RON, îl bagi în priză și îl atașezi de peretele interior al acvariului.Și apoi setezi temperatura.Depinde de tipul de broaște pe care îl ai. Eventual interesează-te la magazinul de unde le-ai cumpărat pe cât să setezi temperatura, e o chestie mai delicată, câteva grade diferență se simt.Le hrănești normal. Dacă nu cumperi încălzitor vor hiberna, și cel mai probabil vor muri.Mai bagă degetul în apă din când în când, să verifici temperatura, și să nu îl scoți din apă decât după vreo 2 minute după ce l-ai scos din priză.
Nu vor muri daca hiberneaza, Doamne fereste! Stii total pe dos! Este o stare chiar relaxanta de care, daca nu o au, vor muri!
Zău? Ale mele au murit, erau prea mici și slabe ca să hiberneze.M-am interesat de la crescători.Nu au destule rezerve de grăsime de consumat în timpul hibernării.De altfel,am avut de curând alte broaște, și le-am luat încălzitor și le-am împiedicat să hiberneze toată iarna.Au crescut bine mersi.Îți vorbesc din experiență.Nu-ți lăsa broaștele să moară.