| IDoNotKnow a întrebat:

Hey,TPU! Eu am de cand ma stiu pesti de acvariu [mic]. Acum mi-am luat iarasi o pestioaica pentru ca mi-a murit pestele pe care l-am avut si aceasta pestioaica mi-a facut pestisori mici (18).Am 3 intrebari:
-In cat timp cresc mari?
-Au nevoie de un acvariu mai mare sau este potrivit cel pe care il am pentru toti?
-Se pot inmulti intre ei?

Răspuns Câştigător
| vladutik a răspuns:

Scuze ca nu am raspuns asa repedelaughing am uitat daa se inmultesc intre ei nu are nimic ca sunt fratiwinking tu doar lasa-i asa in acvariu dar vezi sa nu se bata mascultii de preferat ar trebui sa fie 1 mascul si 3-4 femelewinking funda?

4 răspunsuri:
| vladutik a răspuns:

Scoate repede micutii ca fememla o sa creada k e mancare speciala depinde si ce acvariu ai totusi un 75 de litri ar fi de ajuns pentru nistte pestisori
puiuti se tin in niste recipiente speciale in care femela nu poate sa ajunga daca vrei mai multe informatii add:Vlad. vladut1950@yahoo.com
iar daca nu ai acvariu iti vand eu unu 75de litri tot echipamentu p el cum ar fi: incalzitor, termometru, plante, furtun de schimbat apa si un motoras care curata apa si o oxigeneaza
funda?
puiuti inca nu se inmultsc va mai trebuii sa mai astepti pana cand vor inmulti

| IDoNotKnow explică (pentru vladutik):

Am acvariu mic.Nu cred ca are nici 5 litri laughing.Nu o sa ii manance, crede-ma.Sunt acolo de vreo 2 sau 3 zile si ea nici nu i-a vazutlaughing.

| vladutik a răspuns (pentru IDoNotKnow):

Si totusi nu vrei un alt acvariu mai mare?
da-mi idu tau

| IDoNotKnow explică (pentru vladutik):

Hey,acum am intrat din nou pe TPU si am vazut comentariul tau.Nu multumesc, nu imi trebuie acvariu, nu mai am probleme, pestisorii deja au crescut si le-am schimbat apa acum o luna (erau 12). Acum au iesit la suprafata sa manance si i-am numarat.Tot 12 sunt.Da, au mai murit.Dar te intreb un singur lucru si iti dau funda: se inmultesc intre ei, adica prin relatiile lor, de frati?