L-am vazut in urma cu un an sau doi si nu e horror, pe mine unul m-a plictisit filmul. E mai mult SF, cu posesii, fantasme...
Prima parte e The Exorcist (1973), asta e si cea mai buna sau poti citi cartea dupa care a fost facut filmul : Exorcistul - William Peter Blatty.
Mane nu are nimic daca visezi. ti-a ramas in minte. poate te-a speriat sau doar asa ti-a ramas
Eu zic sa te uiti ca asa o sa ramai cu cuiozitatea si o sa te gandesti si mai mult... uitat-te ziua
Dar nu stiu care e prima parte sau ceva de genu
Eu m-am uitat mai de mult, stai asa ca o sa caut si iti zic
Nu-i foarte de groaza incearca sa te gandesti la altceva inainte sa teculci asa ca subconstientul tau sa poata ´reda´asta invis sti sau poti dormi cu cineva in pat sau cu un animal si eu am avut o problema de genu m-am uitat impreuna cu prieteni intr-o seara la the ring toate 3 episoadele si fix in acel timp imi decoram eu camera si trebuia sa dorm in sufragerie si avem acolo o canapea daca domam intr-o parte era usa care era deschisa si imi imaginam ca vine pe holul lung si apoi isi da parul si isi arata fata daca ma culcam pe alta parte era dulapul si un spatiu de ~1m si mi-o imaginam pe aia spanzurata acolo aveam halucinati si tot felul dar m-am enervat si intr-o noapte m-am dus afara si mi-am intins patura si tot si m dormit timp de cateva sapt cu cainele in mjlocul curtii dar nu am mai avut apoi nimic
Desh întreabă: