| mikypiky a întrebat:

Hey TPU!(fundita)
Maine dimineata o sa primesc catelus pui numai bun de luat aca, dar cand va incepe sa faca in toate felurile noaptea il va trezi pe tati si in general tati pleaca la munca de dimineata!
ce fac cand o sa faca galagie in afara de al da pe usa afara?
multumesc!

Răspuns Câştigător
| petronela_4784 a răspuns:

O sa faca asa la inceput pana ce se acomodeaza, dar apoi o sa stea linistit si o sa doarma noaptea. ii lasi mancare si apa si ii faci un program cand sa il scoti afara...si o sa fie bine. eu am avut un catel mic si in primele 2 seri a plans dupa mama lui, a vazut ca e iubit si alintat si nu a mai plans noaptea. cand l am dat am plans dupa el.

5 răspunsuri:
| Andutsaa a răspuns:

Buna!:* Nu ai ce sa-i faci daca este pui, cu siguranta noaptea o sa planga pentru ca il iei de langa mama, o sa iti planga cam 2-3 nopti pana se obisnuieste, eu am avut o catelusa de 2 saptamani care noaptea din jumatate in jumatate de ora se trezea si plangea, asa a fost 2 saptamani pana cand intr-o noapte a inceput sa planga si sa faca din ce in ce mai urat, a 2-a zi mama a dat-o sad, era prea mica si trebuia sa o las la mama ei sa mai suga, pentru ca dupa 2 saptamani a facut intoxicatie intestinala si a muritsad:-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cs-gothic.ro/

| BubbleGumyy a răspuns:

Sal obosesti toata ziua si noaptea va dormi

| ClaudiuN a răspuns:

Cred ca tatal tau cunoaste riscurile tongue

| RawrXd a răspuns:

Il hranesti, te joci cu el pana adoarme