| Albu_Georgiana_2000 a întrebat:

Ieri, am primit o catelusa de 2 săptămâni, dar eu stau la apartament, asa ca parintii mei au vorbit cu prietenii lor care mi-au dat-o sa îmi tina catelusa la ei in curte langa mama ei si fratele ei pana cand imi iau teren, cu conditia sa ii luam noi mâncare, sa ii facem vaccinuri, sa avem grija de ea! Ei mi-au dat-o cu purici, dar noi vrem sa mergem sa ii luam ceva de la farmacia veterinara anti-purici, dar eu m-am gândit ca daca noi ii luam ceva anti-purici si ea nu mai are poate sa ia de la fratele ei si de la mama ei! Ce sa facem? La fel si cu vaccinurile, daca noi ii facem vaccinurile si ea sta langa caini nevaccinati are vreo problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În mod normal, vaccinurile ajuta considerabil, indiferent dacă acesta sta pe lângă alți câini nevaccinați. Însă adevarata problema aici sunt paraziți și puricii. Pana și zgarda anti-purici are efect temporar.

1 răspuns:
| Opianne a răspuns:

Sunt picături pentru deparazitare externa la farmacia veterinara, că preț sunt intre 15 și 50 lei, și se pune o picătură pentru fiecare kg al animalului (depinde de la producător la producător) așa că ați putea sa ii deparazitați extern pe toți, că sunt suficiente picături într-un flacon