| NeagoeAndreeaTeodora a întrebat:

Hey tpu.La ora 11 si ceva seara, pisicuta mea de 11 saptamani a inceput sa vomite o spuma alba si Inca nu i-am facut vaccinul pe care trebuia sa l faca la 8 saptamani, Acela de 3 stadii.Nu stiu ce sa fac, sunt diperata. Vreau sa stiu ce I de facut in cazul asta deoarece e o ora tarzie iar mama nu vrea sa apeleze la veterinar.crying Ea acum 2 zile a avut alta intoxicatie cu care s-a zbatut dar I s au adresat tratamente cu injectii de care veterinar..Imi e teama sa nu moara.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mergi la medicul veterinar. Poate fi otravita daca stati la curte si ati lasat-o de capul ei sa mearga pe la vecini etc.

| Sophieka a răspuns:

Se vede cat esti de disperata din moment ce nu suni un veterinar...Sunt cabinete veterinare care preiau si urgente sau vin la domiciliu, pentru un cost extra...La noi in oras doar taxa de urgente in weekend e 150-200 lei depinde de cabinet fara restul costurilor de interventii.
Daca nu ai posibilitate financiara, astepti pana maine... Dar nu iti mai lua animalute daca nu iti permiti sa dai bani pentru ele, vezi ce responsabilitate este.

| NeagoeAndreeaTeodora explică (pentru Sophieka):

Am fost destul de disperata.La noi in oras nu sunt medici veterinari care sa vina la urgente de genu, au decat au un program al lor.Ideea e ca eu am vrut sa l sun, dar mama nu m-a lasat pentru ca a zis ca e prea tarziu in legatura cu ora.Aici nu e vorba de bani, ca imi permit destul, de asta am aceste animalute.Eu am pus o intrebare care se lega de pisicuta..nu mai vorbiti dvs. in necunostinta de cauza.Multumesc de intelegere.

| Sophieka a răspuns (pentru NeagoeAndreeaTeodora):

De unde sunteti? Va ajut sa cautam un veterinar care sa se deplaseze la voi sau daca puteti, sa mergeti voi in orasul apropiat cu pisicuta.

| Smmo a răspuns:

Pisicile vomita voit din cand in cand pentru ca se spala si li se aduna blanita in stomac. Uneori nu reusesc sa scoata ghemtocul de blana si iese doar spuma aceea. E normal, nu te impacienta. O ajuta sa ii puneti o cutiuta cu grau incoltit (ajunge doar grau si putina apa, fara pamant sau alt substrat) sa-l aiba mereu la indemana, unde ii dati de mancare.

| NeagoeAndreeaTeodora explică:

Ramnicu valcea, Dragasani.Va multumesc tare mult pentru ajutor dar e bine pisicuta acum.

| Sophieka a răspuns (pentru NeagoeAndreeaTeodora):

Ce mica e lumea. Eu curand ma stabilesc acolo de departe!
Ma bucur ca e bine. Sa imi raspundeti de acum la comentariu direct ca sa primesc notificare fiindca nu am primit si am crezut ca nu mi-ati mai raspuns. Bine ca e bine. Doamne ajuta!