tare chestia cu spiritele.
Nu este niciun spirit ( scuze daca dezamagesc pe cineva). Si cainele meu proceda asa cand il aduceam intr-o casa straina, ba cand mergeam intr-o excursie, ba cand dormeam cu ea la o ruda, ba cand m-am mutat recent de la bloc la casa. Face asa pentru ca are nevoie de timp sa se acomodeze, tot ce aude i se pare suspect ( pentru ca nu cunoste casa, nu cunoste noile mirosuri, nu cunoaste nimic), si cam asa a facut vreo o saptamana, pana cand s-a obisnuit si nu mai latra de la orice.
Este tot normal, are nevoie de timp sa se acomodeze, sa intelegea ca este casa lui si nu ca este intr-o casa straina.
Dar eu ma mut destul de des si pana acum nu facea asa. Doar mergea prin apartamente, mirosea si se urca pe unde apuca. Dar acum parca a luat-o razna. Acum latra la sifonier. Eu ce ar trebui sa inteleg din toate asta? Ca nu ii place apartamentul?
Ca are nevoie de timp sa se acomodeze, poate apartamentul nou este intr-o zona mai populata de oameni, de caini, de animale, de masini si e normal sa latre, sa se afirme ( ca doar e caine, asa comunica el) daca nu cunoaste.
Auzi, mie totusi nu mi-am mai facut fite din astea niciodata. Sa zicem ca il las sa se acomodeze asa, o saptamana-2 dar daca tot mai face asa, cat de prosteste suna, eu chem si un preot, ceva acolo ca sa fie.
Nu este o fita, pur si simplu este caine si asa reactioneaza unii la un nou camin datorita noilor zgomote, noilor mirosuri.
Daca crezi in asa ceva poti sa aduci preotul, dar parerea mea este ca nu are niciun rost, are nevoie timp sa se acomodeze nu de preot.
Pe un caine nu il poate intelege nimeni, dar eu ced ca simte ceva ce nu ii convine, poate un miros, poate un om...ideea e ca sigur are ceva in jur care il deranjeaza
Cred ca de la fantome, incearca sa aduci in preot sa sfintesti apartamentul.