Explica-i mamei ca daca iei un catel iti asumi responsabilitatea si ai grija de el non-stop, ocazie cu care te maturizezi si inveti ce inseamna sa ai un animal de companie. Daca nu vrea sa auda, cred ca e cazul sa mai astepti putin. E pacat sa il chinui pe bietul catel si sa fie subiect de discutii...
Am spus asta dar nu accepta. Ideea e ca nu stiu daca sa accept sau nu sa stea la sora matusii mele. e complicat.
Mai bine o inplori
Am uitat sa mentionez ca peste o luna este ziua mea, si le-am spus ca imi vor strica ziua de nastere (14 ani) daca nu imi iau catel si le-am mai zis ca daca nu imi ia catel mai bine sa nu imi ia nimic pentru ca nu ma va incanta nimic altceva. De obicei imi spun ca nu imi fac dorintele dar pana la urma mi le indeplinesc. Insa acum par destul de seriosi in ceea ce priveste catelul. Mama zice ca nu voi mai putea invata la anul cand dau examen din cauza catelului si ca imi va atrage din timp, dar i-am spus ca nu ma va impiedica cu nimic insa nu intelege. As da orice pentru acest catelus... M a enerveaza ca tunci cand ii vede zice ca-s dragalasi dar cand ii zic sa luam si noi zice ca nu are ce cauta la ea in casa asa ceva. Nu stiu ce sa mai fac. Cum sa-i mai conving?
Deniissel întreabă: