Pedigree,printre marcile cele mai proaste de hrana uscata, nu mai recomanda si nu mai da catelului in caz ca cu asta il hranesti.
Bosch,dog chow, advance au un raport bun calitate/pret. Toate cele trei marci sunt hrana premium, cea mai buna fiind superpremium, iar cele proaste pedigree, darling, marcile acelea de iei un sac de 18kg cu 30lei si cam tot ce gasesti prin supermarketuri, hrana de calitate o gasesti doar la petshop(si pe cel online).
http://www.one.ro/......or-7698272
Te pricepi sa dai copy-paste era totusi corect sa spui ca raspunsul a fost dat de altcineva la alta intrebare.
Daca pedigree este o mancare prosta de catei atunci mancarea din supermarket la 30 de lei 10 kg care nici nu ai auzit de ea ce mai este aceea mancare cum o poti numi?
Nu am zis ca e cea mai proasta, am zis ca se afla printre marcile cele mai proaste. Fiecare da cainelui ce doreste, dar daca citesti pe net ce zice de pedigree ai vedea ca nu vorbesc aiurea.
Eu nu ma iau depe net ii dau mancarea care spune veterinarul
E bine, totusi sa vezi si ce scrie pe net ca unii veterinari e in interesul lor sa recomande o hrana, nu pentru ca e buna, ci pentru ca colaboreaza cu firma respectiva.
Nu pedigree,darling si ce mai gasesti prin supermarket-uri,nu sunt bune deloc! Daca doresti ca al tau catel sa creasca sanatos atunci mergi pe hrana superpremium(costa mai mult,dar e cea mai buna): acana,royal canin,belcando,pro plan,eukanuba etc. Daca vrei ceva mai ieftin,se apropie la pret cu pedigree-ul, dar de o mie de ori mai bun:BOSCH, dog chow, advance. Pentru a lua o hrana destinata cainelui tau ar trebui sa stii cam ce greutate va avea la maturitate, in functie de asta ii dai si gramajul de hrana pe zi.
Pedigree,printre marcile cele mai proaste de hrana uscata, nu mai recomanda si nu mai da catelului in caz ca cu asta il hranesti
Cu pedigree eu am un bichon si tot cu pedigree l-am hranit cand era mic dar trebuie sa ii iei mancarea de la o farmacie veterinara si ii spui cat are si iti da mancarea care trebuie
Pedigree,printre marcile cele mai proaste de hrana uscata, nu mai recomanda si nu mai da catelului, o hrana buna si cam la acelasi pret BOSCH.
Salut trebuie sa-l hranesti cu Pedegree Junior sau Frisces Junior si trebuie sa-i dai cate putin de 4-5 ori pe zi apa la discretie, cel putin 3 plimbari pe zi, deparazitare interna si externa si sa- faci 3 vaccinuri la interval de o luna inte el. Succes!
Mai adaug ca vaccinurile se incep de la 6-8saptamani(depinde) si se fac din 2 in 2 saptamani pana la 3 luni, dupa mai face la 6 luni, apoi din an in an, iar deparazitarea interna se face tot pe la 6 saptamani si se mai repeta o data-de doua ori, depinde ce zice medicul si dupa din 3 in 3 luni, iar deparazitarea externa din luna in luna pe perioada de primavara-vara, cand apar purici, capusi, iar daca este nevoie se poate face oricand.