| Robert_George_2001 a întrebat:

Nu ma pot alege intre iepuras de apartament sau hamster. Tinand cont ca stau la apartament adica la bloc inca nu stiu ce sa aleg.Imi puteti da sfaturi de ingrijire despre hamsteri si despre iepuri? Din cate stiu iepurele face pipi si miroase urat.Imi puteti da idei?

12 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Iepurii mananca cam mult si miroase urat, nu le place apa etc. Despre hamsteri nu stiu nimic... happy

| Peppaa a răspuns (pentru lpavel):

Iepurii nu miros urat, trebuie sa le faci curat o data pe saptamana, la hamsteri daca faci asta, miroase chiar urat.Eu am iepure si nu miroase urat, apa le place

| lpavel a răspuns (pentru Peppaa):

Iepurele in apartament nu miroase urat? ce-ai fumat? sau esti doar beat? laughing

| Kaℓi a răspuns:

Ia-ti o pisica...

| DaniTDCI a răspuns:

Recomand hamster

| Rocsid a răspuns:

Eu cred ca e mai usor cu un catel mic decat cu un hamster sau iepure.
iepurele miroase groaznic..am avut si faceam curat zilnic dar mirosul persista.Nu prea te poti juca cu el in afara de faptul ca topaie prin casa, e pufos si mananca..sunt cam prostuti.
Hamsterul e la fel doar ca difera dimensiunea.Ambele animale musca si nu le poti dresa sa nu o mai faca pentru ca sunt reduse mintal( gandesc doar instictiv, nu se ataseaza de tine)
Cu catel e mult mai usor..il inveti afara cam intr-o luna si mirosul de urina nu se simte aproape deloc pe langa cel de hamster, iepure.
Daca e mic mananca cam cat un iepure si o sa te poti juca cu el si o sa ai un prieten foarte bun.
Plus ca acum sunt padd uri pentru catei cu arome si cateii o sa faca pe el.

| Stell99 a răspuns:

Eu zic sa alegi un sobolan.
Tot ce trebuie sa faci e sa lasi niste mancare aruncata prin casa.

| Ada78 a răspuns:

Urina iepurilor miroase pe cand a hamsterului nu.Iepurele mananca mult dar hamsterul putin.La hamster ii faci curat 1 pe saptamana pe cand la iepure cam de 3-4 ori pe saptamana.Eu am o hamsterita si e mult mai usor de ingrijit decat un iepure.

| Woner a răspuns:

Salut, iepurasul este mai greu de crescut, mai urat mirositor, mananca mai mult, dar hamsterul nu este atat de dragut ca un iepuras

| Peppaa a răspuns (pentru Woner):

Iepurasul nu este greu de crescut

| AncaIoana2016 a răspuns:

Iepure :

Iepurele mananca mai mult decat hamsterul, dar este un copanion mult mai placut decat hamsterul. Chiar daca urina si fecalele miros urat la iepure, nici la hamster nu miroase a flori.

Hamsterul :

Hamsterul este un rozator la fel ca iepurele. El e mic si de aceia mananca mai putin.

Eu recomand iepurele.

Oricum alegerea iti apartine.

Funda? Plsss