Buna, din cate spui pare apatica pisica.
Initial vezi daca a mancat ceva care putea sa il digere mai greu, (asta vezi in fecale daca prezinta sange.) Vezi si daca face pipi, multi pisoi fac struviti (motanii fac in general).
Daca nu e nici una nici alta e posibil sa o doara ceva si sa toarca ca sa ii treaca, poti merge cu ea la veterinar sa fi mai sigura. Uneori si pisoii mei (am doi) sunt mai zapaciti, dar sunt doi si se joaca unul cu altul...
Sfatul meu, daca e ceva mai neobisnuit la comportamentul pisicii tale si e bine la digestie si la nevoile fiziologice mergi cu ea la veterinar.
Poti sa te rogi pentru ea, Dumnezeu a creat cerul si pamantul, toate cele vazute si nevazute, are grija de noi toti si de toata planeta, poate sa iti vindece si pisica. Pisica ta tot de Dumnezeu e creata si poate scopul ei este sa te binedispuna pe tine, iar acum ca este un pic bolnava te supara si Dumnezeu te vrea fericita, sa te bucuri de viata si sa faci lucruri bune zi de zi.
Iisus Hristos te iubeste.
Are sotia mea o pisica...Pfai de mine... Cand m-am insurat n-am stiut ca le iau la pachet, 2 in 1
Chestia este ca si pisica noastra a inceput sa aiba un comportament de genul asta la un moment dat.Am dus-o la veterinar si PAC! 5 pisoi...
Acum casa arata ca o gradina zoologica.