Buna,
Am avut si eu pisici insa nu mi s-a intamplat cu niciuna nimic asemanator. In momentul de fata am un caine si uneori face faze de genul asta. Alearga fara motiv si face ture prin casa pana oboseste.
Face acest lucru din cauza ca acumuleaza prea mult energie, locuind la bloc, ar dori mai mult spatiu pentru joaca. Sau cand e foarte fericit se mai intampla sa faca anumite lucruri care nu au sens, latra fara motiv sau se tavaleste pe spate. Probabil si pisica ta are vreun motiv "al ei" pentru care face aceste lucruri. Eu te sfatuiesc sa nu iti faci griji.
Si pisica mea face la fel, dar nu am intrebat-o de ce. Pisica, fie ea crescuta in casa, ramane totusi un animal de prada.
Mai bine spus se plictiseste. De aceea sta pe geam si miauna. Ar vrea sa iasa afara. Si eu am avut la bloc o pisica si de cate ori se punea in geam si mieuna, stiam ca vrea afara.
Eu chiar vreau sa o scot afara,am si lesa,am scos-o o data dar nu ii place,o tineam in brate ca sa duc in parc si mieuna,mai degraba zbiera,zici ca o rapeam,am pus-o jos si sa mearga la pas cu mine,nu vroia, sa ducea pe la iarba, si mieuna si mai tare, se uita lumea, asa ca am dus-o acasa.
thegamermaster321 întreabă: