| Cristina1275778 a întrebat:

Pute-ti sa imi ziceti si mie cateva curiozitati despre iepurii?

Răspuns Câştigător
| AlexSix a răspuns:

Am avut iepuri si inca mai am cap de leu sunt mici si pufosi.În fine am doar un iepuras Rici si se înțelege cu cu câini și pisicile avand. În vedere ca iepurele a crescut cu ei de mic in timp celelalte animale s-au obisnuit cu Rici In caz ca nu sti un iepure poate omora o pisica asta stiu sigur! Îl am de 2 ani pe Rici daca-i daca îi enervez incep sa dea cu labutele din fata si fac un fel de chitait sunt admirabili cand sunt supărați.Fac bobit(caca) peste tot dar se curata usor iar cand fac pipi ai grija ca este o problema ca miroase urat mai ales cand sunt adulți are o culoare albuie dar pe Rici l-am dresat cutia cu "nevoi" o strângere odata la 3 zile. Bai nu este greu sa intreti un iepure trebuie sa ai o responsabilitate. Ar fi frumos sa iti cumperi un iepure pentru tine. Pe mine părinții nu ma lăsau cu iepurele dar am cumparat un iepuras de paste "cică" pentru ei dar eu am avut grija de el. Mâncarea de iepuri este ieftina poti sa le dai și iarbă ca n-are nimic dar sa o speli inainte sa le dai. In fine tu ai vrut curiozități dar am iepure și am spus cum este sa ai un iepure.

6 răspunsuri:
| FkThRz a răspuns:

Se inmultesc repede.
Dorm cu ochii intredeschisi (daca observa ceva ce le poate periclita viata, se trezesc din somn si o iau la fuga).
Iepurele este simbolul fertilitatii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru FkThRz):

Noooo.Iepurii dorm cu ochii intredeschisi deoarece au pielea intinsa.Stii ce se intampla daca inchid ochii de tot?

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

Puteti* iepuri*

| Crixy a răspuns:

Uite aici : http://lmgtfy.com/? q=bunny+facts+

Plus, stiai ca exista un site numit Google.ro unde poti cauta orice informatie posibila?