Cel mai bine este sa incepi la nivel local, si este o idee foarte buna deoarece si eu iubesc animalele.succes
In Romania, majoritatea oamenilor sunt nemernici si lipsiti de mila! Fiecare e pentru el, si nu-i intereseaza restul fiintelor! Nu cred ca ar ajuta cu ceva afisele sau fluturasii.Ar trebui construite adaposturi, in care sa fie aduse toate animalele fara stapan, dar oamenii prefera sa-i omoare, pentru ca este mult mai simplu sa le dea o lopata in cap decat sa le dea o bucata de paine!
DA! buna idee! nu cred ca un om normal ar zice ca esti nebuna.de ce? ca vrei sa salvezi animalele? de unde esti?
Exact... Rezolvarea lor este cruzimea, nu sterilizarea cainilor... Am trimis la 5 asociatii pentru protectia animalelor un mail cum ca vreau sa devin voluntar dar nu mi-au raspuns. Si nu stiu ce sa mai fac.
Fluturasi, afise?
Pai pentru aceste 2 lucruri ar fi nevoie de un buget destul de plinut pentru ca nu te gadesti sa faci 10-20 de fluturasi/afise, daca faci o treaba fa-o pana la capat...
*Sincer imi plac animalele, nu suport sa le vad chinuite sau mai stiu eu cum...
In postura mea iti garantez eu ca mai sunt sute de persoane pe TPU care au aceleasi sentimente pentru animale la fel ca tine dar marea majoritate le este frica/lene sa spuna asta.
Multumesc pentru raspuns. La varsta pe care o am, nu stiu ce pot sa fac, dar imi incerc norocul.
Imi place sa vad ca mai exista persoane care sunt cu adevarat interesate de soarta animalelor! Nu stiu ce ar trebui sa faci, dar ai incercat sa mergi la primarie, poate primarul ar construi din fonduri un adapost...
Multumesc. Ma bucur ca esti o persoana buna. O sa vorbesc si cu parintii mei si poate o sa facem asta.
Iti doresc succes in campania ta deoarece animalele nu meriti o asemenea cruzime, si nu au nicio vina
Multumesc si ai mare dreptate. Nu am nicio campanie, dar, poate reusesc sa ma inscriu la o asociatie pentru protectia animalelor, tinand cont ca numai in week-end am timp liber cu scoala asta.
Primarie? )
OK te duci la primarie si ce? ai avea pretenti sa te si asculte cineva? Nui de ajuns ca au furat de au rupt din bugetul statului? ***Parerea mea ar fi sa nu sa iti pierzi timpul deplasandute pana acolo ca te duci degeaba! Era o nuvela parca, POPA TANDA... Inceraca tu, prieteni tai sa faceti primi acest lucru si restul lumi va a urma
Ce zici tu este genial, dar in ziua de azi omul nu mai stie sa-si poate de grija nici lui.
Campaniile sociale din România pe această temă, sunt destul de puţine, şi n-au avut o promovare foarte puternică, asta rezultând din numărul în creştere a cazurilor de violentă asupra animalelor!
Sursa: http://www.produsin.ro/......nimalelor/
Multumesc pentru raspuns. Oricum am trimis mail si la Arca lui Noe, asociatie pentru protectia animalelor care vad ca are articole postate recent.
La ce intrebare ai raspuns aici? Tu din ce oras esti?
Si eu iubesc foarte mult animalele si mi se rupe sufletul cand le vad suferind. Cred ca este o idee foarte buna si in acelasi timp foarte necesara!
Multumesc pentru raspuns si pentru incurajare! Si ma bucur ca si tu crezi acelasi lucru!
Orice e posibil, ai toata incurajarea mea, ma alatur cu drag, iubesc animalele, si nu suport sa bata cineva un animal, cine bate un animal sincer ar trebui pus in lesa si dus la hingheri, ca sa se vada atunci cine-i animalul si cine-i omul, daca vrei putem lucra la asta, eu chiar vreau sa punem in practica, pe zi ce trece vad multi care lovesc un animal, am vazut si ma doare sufletul, uite chiar ieri am vazut ceva in genul:Am fost la magazin cu o prietena sa cumpere panie si alte alimente, eu am ramas afara, erau doi copii mici de vreo 6-7 ani si era si un caine maidanez, copii aia aveau paine in mana, si l-au chemat "sa ii dea putina paine", a venit cainele langa ei si ei au inceput sa ii faca in ciuda, sa ii dea cu painea pe la nas si sa manance ei, apoi au inceput sa arunce cu pietre in el, saracul era slab, bland si infometat, normal ca am actionat si le-am spus sa plece, ei vazand ca eram foarte nervoasa au plecat, a iesit si prietena mea din magazin si i-am dat catelului putin din ce cumparase ea, deci iti dai seama ce educatie au primit acei copi, oricum daca vrei sa mai vorbim da-mi un mesaj, o sa te ajut cu placere sa impartim afise si alte chestii, succes!
Eu cred ca este o idee extrem de buna si nu vad cum un om intreg la minte ar putea spune ca esti nebuna. Pentru inceput cred ca ai putea convinge cat mai multe persoane iubitoare de animale si...cine stie? Poate gasesti chiar un sponsor care sa te sprijine financiar in aceast act de bunatate
Ai facut ceva foarte frumos, ma bucur ca esti asa de buna! Esti din Bucuresti? Cati ani ai? Poate mai vorbim despre chestia asta Eu, daca as fi primar, le-as da amenda acelor copii. Daca un om loveste pe alt om cu pietre, omul lovit merge la politie, dar cainele n-are voie sa mearga? Eu am vrut sa strang semnaturi pentru o petitie parca pentru sterilizarea cainilor fara stapan, sa nu-i eutanasieze. Dar, m-am gandit ca poate pot primi amenda pentru ca nu sunt voluntara la o asociatie, daca nici una nu-mi raspunde la mailuri. Oricum, iti multumesc foarte mult!
Multumesc, unii fac asta din rautate fiindca au fost muscati de caini cand erau mici, si eu am fost muscata, de multe ori cand eram mica, si chiar acum o saptamana, de un caine care isi musca propii stapani, si il inteleg, nu a fost dresat deloc corect, eu am reusit sa il mai indrept, dar am avut si experiente minunate cu aceste fiinte, multi considera "nebuni"oamenii carora le pasa de animale si care incearca sa ii ajute, acei oameni ar trebui sa isi vada de viata lor pe care deja au pierdut-o criticandui pe alti si judecandui, am 14 ani, nu nu sunt din Bucuresti.
Da, oamenii cred mai presus de animale, dar nu sunt asta este in mintea lor. Mie mi-e frica de caini ca sa nu ma muste, dar nu-i gonesc, nu-i provoc si nu merg unde stiu ca sunt caini care apara blocurile de acolo, Eu am aproape 12 ani, in mai implinesc 12. Multi inainte! Pacat ca nu esti din Bucuresti... Oricum, e bine ca gandim la fel Animalele ar trebui sa fie ajutate sa treaca peste tot ce au distrus oamenii, dar nu e asa din pacate...
Multi inainte si tie! Mie una imi este mila de acel caine, nu socializeaza, ii este frica de toti si toate, prima data a fost agitat, apoi fricos si dupa aceea agresiv, stapana lui l-a tratat ca un om, si eu acum incerc sa il dresez, sa stie ca eu sunt sefa, un caine care te vede ca iti este frica de el devine agresiv, dominant, si am aflat asta de la emisiunea Cesar si cainii, e super, ar trebui sa te uiti, ai ce invata de acolo, am aflat ca in Romania exista protectia animalelor dar nu au fonduri...cand aveam 9 ani am facut o petitie si aproape toti oamenii din cartierul meu au semnat, acum nu stiu cum sa mai fac cand eram mica aveam foarte multa imaginatie, si acum am, in China se mananca cainii...este cumplit, am auzit ca vor sa opreasca chestia asta!
Sper sa s eopreasca! M-am uitat odata ( si nu trebuia ) la un videoclip in care arata ce se fac cu animalele din China! Era cumplit! Luam cainii si pisicutele, ii puneau in custi minuscule, ii aruncau ca pe niste obiecte neinsufletite, si pe caini ii jupuiau de vii! Era cumplit! Cum puteau face oamenii aia asa!? Nu au si ei semtimente!? Ooo, imi vine sa jupuiesc oamenii aia si sa-i chinuit pentru tot restul vietii lor! Si foarte frumos din partea ta ca incerci s adresezi cainele! Si foarte furmos si ce ai facut la 9 ani! Te felicit!
Buna Bianca.Si eu iubesc foarte mult animalele.Si sunt 100% de acord cu tine. Dar mai bine ar trebui mai intai sa fii intr-o campanie si apoi sa te apuci de treaba.Si chiar ar trebui sa facem fluturasi si afisuri iar apoi sa impartim la oameni sau chiar sa le trimitem mail-uri daca nu suntem din acelasi oras (judet/sector).Si daca vrei iti trimit un mesaj cu adresa mea de mail pentru a hotari sau sa vorbim mai multe. Sper ca esti de acord cu ce ti-am propus.