| zeldaxlove64 a întrebat:

Sunt foarte disperata, va rog sa ma ajutati! De vreo 2 zile cainele meu nu mai mananca,nu bea apa, sta intinsa pe jos si de abia respira crying Este femela, are 6 ani si este rasa dog german arlechin.Am mai avut si alti caini aceeasi rasa care au murit tot la 6 ani..Pana vin ai mei mai sunt 2 ore ca sa o ducem la veterinar. Cum sa am grija de ea pana vin ai mei? Nu vreau sa moara crying

Răspuns Câştigător
| Patrick0Star a răspuns:

E posibil sa fi fost muscata de capuse, asa patise si cainele meu, trebuie facute niste injectii si in principiu isi va reveni. Incearca sa ii uzi gura, sa se hidrateze, poti folosi o seringa sau chiar mana.iar de mancat... nu prea ai ce sa faci. Verifica si daca are febra (intre pernute, pe nas si urechi).

7 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Poate fi de la caldura, nu te panica, asteapta sa mergi cu al tai la vet ca poate nu e nimic grav.

| OoKidaLoveoO a răspuns:

Pai cauta orice suspect, daca pana in momentul in care nu mai manca nimic a fost perfect sanatoasa inseamna ca a muscat-o ceva sau a mancat ceva, am vazut ca adesea daca vad medicamente le mananca si capusdele poate sunt de vina, oricum daca era sanatoasa nu are cum sa moara de batranete, toti cainii traiesc mai mult de 8-9 ani cea mai mare durata de viata fiind la chihuahua :de 20-24 ani cel mai batran a atins varsta de 25 de ani si a intrat in cartea recordurilor parca fiind cel mai batran cainele din lume.Cauta pe internet chesti care ar apar la rasa asta de caini. Poate are o boala specifica rasei sale.

| cosmyN212000 a răspuns:

Salut,am si eu un caine pekinez si la fel mi-a facut, stai linistita nu o sa moara, al meu e baiat are 10 ani si este din cauza capuselor! cu siguranta, cauta capusele prin blana ei si scoatele repede cu o manusa, si dai hrana uscata e foarte buna pentru sange, capusele i-a supt sangele si ia este ca si cum ar fi anesteziata.Mult succes

| radumanta98 a răspuns:

Incearca sa o faci sa se simta comod in sensul ca nu il tine afara si incarca sa ii faci masaj.

| simmy00 a răspuns:

Imi pare rau ....stai langa ea sad

| jejej a răspuns:

Udo pe cap cu apa rece si punea intr-un loc la umbra si pe podea sau pe o paturica subtire

| espidi3 a răspuns:

M-am uitat pe wikipedia la rasa dog german si din pacate caini de aceasta rasa au "Durată de viață:6-8 ani" am verificat si alte site'uri......imi pare rau