I-ai examinat foarte bine laba piciorului ca si o rana cat de mica il deranjeaza! De obicei cainii se vindeca foarte repede si sigur, in scurt timp, nu va mai avea probleme mai ales ca este si tanar.
@foxi, daca ai fi citit atent ai fi inteles ca a fost la medic si i-a dat 3 injectii si doua vaccinuri! Deci si al tau raspuns este de fapt nefolositor si daca ar vedea userii cum dai la greu calificative de stupid si nefolositor ar fluiera a paguba! Sper sa ai si tu parte de acelasi tratament de la altii!
@DeNiSa_UrSuLeT_PuFoS, ce n-ai inteles? Despre caine am zis doar ca se va face repede bine, iar despre @foxi am zis ca ea a dat nefolositor(uita-te la profilul ei si vezi cate calificative de stupid si nefolositor da) si ca da si altora foarte multi si va primi si ea de la altii!
Anad auzi da de ce nu i-a murit cainele sa stii si tu iai dorit raul ei asa ca tu o sal primesti
Imi pare rau pentru el sa stii! Chiar imi pare! Nu i mai scoate asa des afara zilele acestea cand e bolnav! Poate a luat vreaun virus de alt catel!
Am avut si eu aceeiasi problema am avut si eu ciobanez dar daca nu o sa te duci la un veterina iti spun eu nu rezolvi nimic fundita?:X:X:X:X:X
Si eu am o catea ciobaneasca, si tot problema asta a avut`o dar am chemat medicul si s`a rezolvat. Deci te sfatuiesc sa chemi medicul sa o vada, iar vitaminele i le poti da incontinuare, deoarece vitaminele nu ataca corpul, ci il intareste.
Nimic nu poate sa se substituie parerii unui medic veterinar, dar care obligatoriu trebuie sa il si vada sa isi poata da seama de ce anume sufera. Sfatul meu: mergi repede cu el la doctor, pana nu va fi prea tarziu. In Romania toti se pricep sa isi dea cu parerea, chiar daca nu e de specialitatea respectiva si sa faca o multime de presupuneri! Eu am pregatire si de tehnician veterinar, dar totusi ma duc la medicul veterinar cand am probleme cu cainii.