Spune-le ca asa inveti sa fii responsabila! de la responsabilitatea unui mic bichon vei invata cums a ai grije de ceva sau cineva.
nume. nu mi se par idei foarte bune. eu am caini si vara merg zilnic in parc unde is foarte multi cu stapanii lor si daca alegi nume de genul asta (frumoase intr-adevar, dar foarte comune) poti intalnii alti caini cu acelasi nume si se pot produce incurcaturi. gandeste-te la ceva frumos si in acelasi timp unic. un nume frumos pentru mascul pe care l-am intalnit o singura data in viata (nici in filme sau desene, nimic de genul asta) e Sky. cred ca stii ca inseamna cer . pentru femela din nou un nume superb poate fii Moon. nu cred ca are rost sa spun ce inseamna .
Eu am intalnit vreo 5 . s-a intamplat odata sa fie 2 in acelasi cu numele happy in acelasi loc si se incurcau cu stapanii cand ii chemau. in plus, cand esti crescator de caini cunosti multi caini din oras sau din cartier si cand vorbin de alti oameni cu caini nu spunem de om ci de caine, si cand aud de vreun happy, smile sau lucky incep sa ma gandesc care, ca is tare multi. incearca sa gasesti ceva foarte original.
Pai convinge'i ca esti responsabila si ca poti avea grija de un catel.
In ceea ce priveste numele cred ca ar trebui sa il vezi mai intai si abia apoi sa ii dai un nume. Doar o sa fie unic.nu?
Sincer eu nici happy sau smile nu am mai intalnit la catei smiley am intalnit da happy sau smile nu
Pai spune-le ca asa ai invata sa fii mai atenta mai responsabila. Iar daca stai la blocsi nu vor sa te lase sa iti cumperi din cauza ca lasa par sa tii ca nu lasa par deoarece nu are blana ca restul cainilor ci are par ca si oamenii.Bafta
dopp întreabă: