Face asa din cauza ta,ca ai invatat-o prost. Inainte sa te culci o iei si o duci unde trebuie ea sa doarma,daca vine dupa tine si incepe sa planga ca vrea sa stea cu tine ceart-o pe un ton rastit,dar nu tipi la ea si o duci la locul ei si tot asa,iar cand sta acolo si nu mai vine ii spui bravo si o magai,ai putea chiar sa-i dai si o recompensa(piept de pui fiert,carne de vita fiarta, casacaval etc taiate bucatele mici. La un moment dat se va invata. Ar fi bine daca i-ai pune un urs sau ceva de plus in culcusul ei fiindca e foarte mica si ea vrea protectie, sa se simta in siguranta, iar de obicei lucrul asta i-l asigura mama, cum mama nu e tu esti mama pentru ea. Catelusa trebuia sa stea cel putin 6 saptamani langa mama iei, abia apoi sa fie despartita de mama. Cu cat isi petrece mai mult timp in cuib alaturi de mama e mai bine, timpul petrecut cu mama se numeste socializare, ea atunci invata cum trebuia sa faca unele lucruri si ea e mustrata de mama ei cand nu face ceva bine si tot asa. E o perioada foarte importanta asta. Eu am avut foarte multi pui si i-am donat la 2 luni.
Păi cred ca nu are atat.Nu este intarcata trebuia s-o lasi la mama ei pama la 6 saptamani cel putin, vei avea o cateluse mai tot timpul bolnava! Mare pacat!
Mama ei nu ii mai dadea deloc sa pape si nu prea mai statea cu ea si pe deasupra nici nu o lasa sa manace bobite, i le manca ea
Pa aceasta varsta nu trebuie sa ai asteptari foarte mari de la aceasta catelusa. Ea probabil tanjeste dupa mama ei si dupa frati. Un caine se ia din cuib la intre 6 si 8 sapt., perioada pana la care se hraneste cu laptele mamei si a invatat de la aceasta primi pasi in viata. Dresajul de baza se incepe la circa 4 luni. funda?
Pai ar trebui sa ii pui un ursuletz sau ceva acolo pentru a parea ca e cineva cu ea si chiar daca plinge laso acolo pentru ca altfel ea se va invata ca daca ea plinge tu o iei in brate.
I-am pus un ursulet acolo, dar tot nu sta, dar pana la urma trebuie sa se invete, oricum este foarte mica si are timp sa se invete, merci oricum :*
Deniissel întreabă: