Eu as alege un iepure.De ce? Pentru sa hamsterii sunt foarte sensibili si mor repede.
Ce ar fi sa alegi sa nu mai chinui animalele? crezi ca daca tu ai fi un iepure/hamster/orice altceva, ce ai alege : sa fii lasat in pace/sa fii liber sau sa te lasi "adoptat" de o persoana care o sa te inchida intr-o cusca pentru tot restul vietii tale? de ce tratati animalele ca pe niste jucarii? ti se pare ca tot ce au nevoie e mancare, somn si satisfacerea instinctului de a-si perpetua specia?
vrei un animal? de ce? pentru ca reactia pe care o ai e ceva de gen "vai ce dragut e!"? pentru ca ai nevoie de o alta distractie? pentru ca oamenii nu te plac asa ca obligi un animal sa te placa?
daca vrei atat de mult un animal, mai bine ai adopta ceva dintr-un adapost. sunt sute de animale abandonate, maltratate, lasate sa moara. adaposturile pentru animale sunt atat de pline incat sunt nevoiti sa le eutanasieze pentru a face loc altora. mai bine ai alege sa le ajuti oricum iti este posibil.
Eu n-as lua niciunul din ei pentru ca e mult de lucru cu ei, amandoi miros dar cred ca iepurele este mai curat
Eu iti propun sa iti iei un iepure deoarece sun foarte dragalasi si chiar ii poti dresa, eu am un iepure pe care l-am dresat sa vina dupa mine si mai multe.am avut si hamster dar eu iti propun sa nu iti iei ca mor repede
Pai gandeste-te ce animal iti place mai mult eu sigur daca as fi in locul tau mi-as lua un hamster.