Nu e bine sa cumperi perusi pereche, de obicei se iau 2 masculi si o fata, in caz contrar ei de iau la bataie, se bat pana la sange, stiu eu ca am avut 7 papagali toata viata mea, m-am informat. daca totusi vrei a verifici ca totul e ok, poti sa te duci la o consultatie la veterinar nu iti ia bani decat daca e bonlava si necesita tratament(adica platesti tratamentul) dar te sfatuiesc sa o scoti din colivie sa te uiti atent la ea, sa fii sigura ca nu sa batut cu masculul. crede-ma ca am avut si eu o data o pereche de perusi, s-au batut asa tare ca pe peretele langa care era cusca, erau numai stropi de sage, si amnadoi super ciufuliti, asa ca ii tineam separati dupa aia.
Nu stiu ce s-a intamplat. si eu ma perusi si n-am avut pana acum aceasta problema. s-ar putea sa fie bolnav, sau sa ii fi intrat ceva in ochi... nu stiu ce sa zic. sfatul meu este sa te consulti si cu parintii si sa-l duci la un veterinar daca in 2-3 zile nu isi revine. el va sti ce e de facut. sper ca ti-am fost de folos! fundita?
Desh întreabă: