| CocaCola00Lover a întrebat:

Hi! Acum o luna, catelul pe care il tineam la apartament, l-am dus la tatal meu (parintii mei sunt divortati si eu stau la mama mea), care sta la curte. Tatal meu imi spune ca, cainele ma cauta in fiecare zi si ca plange dupa mine, dar cand vin in week-end la el, cainele se distanteaza de mine, nu sta langa mine. Avand in vedere ca l-am tinut un an in apartament, iar acum l-am adus brusc la casa, credeti ca l-am debusolat? Si il voi debusola mai tare daca, pesete 2 ani, ma mut si eu la casa si il aduc inapoi? Ce sa fac, cred ca acum cainele nu ma mai iubeste...

3 răspunsuri:
| Noname_6326 a răspuns:

Eu cred ca l-ai dezamagit putin.E ca si cum mama ta te-ar trimite sa te muti cu matusa de exemplu.Incearca sa te joci cu el si chiar sa-i vorbesti, sa-i spui motivele pentru care l-ai dus acolo.Despre faptul ca vrei sa-l iei inapoi peste 2 ani mi se pare o greseala.Este prea mult timp si se va obisnui acolo, iar faptul ca il vei lua iar de la casa lui ii va face rau.

| muceacitalinda a răspuns:

Fiecare catel are toanele lui poate nu era el linidtit poate era cam agitat si mie mi s-a intamplat asta din cauz ca ie dor de tine stai linistita

| whatevernvm a răspuns:

Clar nu te mai iubeste!

Cel mai bine ia-ti o pisicahappy Sunt fiinte sacre care te iubesc mereu sau niciodata. Daca alegi una care o sa te iubeasca mereu e norocul tau happy

Cainii sunt apa de ploaia! cei mai buni prietenei ai omului...aiurea, te uita imediat!

O pisica iti e aproape mereu, daca o iubesti si o hranesti o sa fie cel mai bun prieten al tau.

Omoara jigodia!

Bafta :X