anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Am găsit 2 cățeluți foarte mici înfrigurați, abandonați la groapa de gunoi și i-am adus acasă. Le-am dat niște lapte cald și i-am pus într-o cutie pe niște fulare moi. Acum ce să fac cu ei? Ce să le cumpăr? Ce medicamente? Ajutor urgent! Dau fundiță!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ai ce medicamente sa le iei. Lasa-i sa se odihneasca si daca vrei sa-i pastrezi mergi cu ei la doctor sa le faca vaccinurile necesare.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cumpara pastila pentru deparazitare.
O singura pastila ajunge pentru amandoi.
Si ceva praf pentru purici.

| anonim_4396 explică (pentru TrăieşteClipa):

Oare dacă deocamdată îi pun puțin de paracetamol în lapte este bine? Ca să fiu sigur că nu sunt răciți.

| Friday13 a răspuns:

Pai poti merge la veternar, dar daca nu ai posibilitatea le poti face baie cu sampon special sau stiam ca mai poti sa il faci tu nu stiu din ce (poti cauta pe google), daca sunt prea mici poti sa le dai lapte si poate putina ciorbica si incerci sa vezi daca mananca bobite marunte iei cam 100g sa vezi daca mananca, daca nu cre ca sunt prea mici. Daca nu poti sa ii ti ii poti dona, dar daca ai avea posibilitatea ar fi un gest foarte frumos happy

| anonim_4396 explică (pentru Friday13):

Oare dacă deocamdată îi pun puțin de paracetamol în lapte este bine? Ca să fiu sigur că nu sunt răciți cei doi.

| MikeMic a răspuns:

Incearca sa mergi cu ei la veterinar, iar de acolo te descurci tu cu ei.