| dennyissa a întrebat:

Hi
am un catel pe care mi l-a adus mamii din italia si l-a adus acum cand e cam maricel(are 5 luni)si s-a invatat deja cu ea
acum cateva zile mama a plecat inapoi in italia si johny(catzelu) e foarte trist, nu are chef de joaca, mananca foarte putinsad
spuneti-mi ce pot sa'i fac plzzstraight face
se va obisnui pana la urma cu mine?

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Eu nu am caine, dar stiu ca se ataseaza puternic de stapani, deci nu prea ai ce sa-i faci decat sa te asiguri ca intr-adevar despartirea de mama ta este cauza lipsei de activitate, si nu cumva ceva legat de sanatate. Apoi ai putea sa petreci cat mai mult timp cu el, sa il scoti in parc, sa va jucati si sa incerci sa ai rabdare cu el, cu timpul cred ca te va considera pe tine stapana lui si poate nu-i va mai fi asa de dor de mama ta. Succes si sa te bucuri de Johny! big grin

4 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Se va obisnui.
Incearca sa stai mai mult cu el, sa fi vesela in preajma lui.
Eventual cumpara-i vreo jucarie sau da-i ceva bun de mancare precum niste sunca sau carne...

| Sconcsiş a răspuns:

O sa se obisnuiasca

Trebuie sa-i dai mancare si sa petreci mult timp cu el. Du-l la plimbare, i-ai o jucarie.

Ce rasa e?

| anarawwr a răspuns:

Incearca diferite activitati. Poti sa mergi cu el in parc si sa faceti ceva distractiv impreuna. Puteti merge unde ii place lui.De exemplu la zoo. Unde vede multe animale! Te pup

| Barbie331 a răspuns:

Asta e cea mai super idee: du-te cu el la un magazin de animale si, cel mai nine maxi pet, si pune-l sa isi aleaga o jucarie sau o ceva, ce vrea el acolo, can arata cu boticul la ceva, intelegi? Imi dai mie fundita plz?