Pai trebuie sa ii iei un scutec pe care sa isi faca nevoile,niste jucarii,un patut in care sa doarma,perie de periat in fiecare zi,servetele umede de sters pe corp special pentru el,o crema cu care sa ii cureti urdori de la ochi special pentru el,un parfum cu care sa il dai sa miroasa frumos,betisoare de urechi cu care sa il cureti,sa il duci la veterinar pentru a ii face vaccinul,dupa ce faci primul vaccin veterinarul o sa iti zica cand mai vii, sa il rogi pe veterinar sa il verifice sa te asiguri ca este bine si sanatos, succes!
Sal, si eu mi-am luat un westie de 2 saptamani si o sa incerc sa te ajut:ii trebuie un cos (special pentru caini logic) cu o perinita, exista un fel de prosoape pentru caini care ii pui pe jos sa isi faca nevoile daca e nevoie poti sa iei si niste picaturi care sa il atraga sa faca pipi acolodar sunt in jur de 30 de lei, trebuie neaparat o perie pentru cei au puf si pana le creste adevarata blana trebuie piptanati in ficare zi,jucari micute,chiar o mingiuta sau ceva de genul,sampon pentru spalat dar nu de oameni! Sa ai grija pentru ca ei sunt alergici la multe lucruri si trebuie neaparat sampon special, mancare adecvata varstei,dar trebuie sa te consulti cu un veterinar inainte si trebuie sa aiba vaccinurile facute, ii trebuie lesa,zgarda dar ai grija sa nu inter in contact cu alti caini inainte de ai treilea sau al patrulea vaccin, o lopatica cu care sa ii strngi treba mare, un pahar cu gramaj pentru.mancare (poti sa ii ceri veterinarului daca are ) WEsti-ul trebuie sa manance de trei ori pe zi ca in total sa fie 100de gr.mult succes cu dragutul/draguta!
Deniissel întreabă: