| bella16 a întrebat:

Hi, TPU! Doresc de mult timp sa am o pisica, insa parintii nu imi dau voie. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Hello!

Dacă îţi doreşti cu adevărat o pisică trebuie în primul rând să le demonstrezi că eşti responsabil să poţi avea grijă de ea. Când le mai spui că vrei acest animăluţ de companie trebuie să menţionezi că tu vei avea grijă de ea, îi vei face baie, o vei hrăni.

Cel mai bine este să le spui că vrei pisicuţa cadou de ziua ta sau de Crăciun, dacă tot se apropie.

Un alt sfat ar fi să te străduieşti la şcoală să ai note mari pentru a le da motiv să-ţi cumpere pisica, să vadă că meriţi să-ţi îndeplinească dorinţa.

Sper să reuşeşti să-i convingi!

6 răspunsuri:
| Danyelusha a răspuns:

Ai putea sa iei note mari, sa fi cuminte, sa nu le raspunzi, sa le arati ca esti responsabila si grijulie ( caci s-ar putea ca ei sa nu iti de'a pisica pentru ca, probabil considera ca nu o sa ai grija de ea.) Arata-le ca poti fi toate astea si atunci sigur o sa iti ia o pisica.winking

| lrls a răspuns:

Doedeste ca eti demna de o pisica si exprima-ti dorinta prin daruri

| NoChanceForUs a răspuns:

Să plângi,să te tai pe mâini,să nu mai mergi la școală, să nu te mai speli, să nu mai mănânci.Succes.

| Tavy100 a răspuns:

Sfatul meu, arata cat poti fi de responsabil/a, sa fii ordonata, am un prieten care era dezordonat si nu il lasau paintii sa ia o pisica, iar el a aratat cat poate fi de ordonat, ca are timp liber pentru. pisica si l-au luat

| DutzyX a răspuns:

Desigur.nu face asa ceva."NoChanceForUs"
Iti dai seama ca numai pisica nu o sa iti ia ca sa termini. poate faci rost si de o bataie asa.
Pai, ce ai putea face? spune-le ca tu o sa ai grija de ea si daca nu o sa fie asa sa o dea pe urma, da macar sa te lase si or sa vada ca o sa ai grija de ea.
Succes!

| bella16 explică:

Multumesc pentru sfaturi.